laatste dip in zicht voordat koers sterk kan stijgen

Louise de Graaf


Polygon (MATIC), een platform dat de schaalbaarheid van Ethereum verbetert, staat in het middelpunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor MATIC, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse polygon (MATIC) koers

MATIC is in de afgelopen weken zijwaarts aan het traden na een flinke daling. De koers lijkt nu tijdelijk af te koelen. Onze analisten hopen nog een korte daling te zien. Zij legden onlangs in de Discord groep uit waarom:

“Op dit moment ziet de koers van MATIC eruit alsof we in de vierde wave van een 12345 Elliott Wave patroon zitten, waarbij de koers voornamelijk zijwaarts handelt. Ondanks deze consolidatieperiode lijkt het erop dat we ons voorbereiden op een laatste neerwaartse wave. 

 

We kijken specifiek naar een mogelijke beweging naar beneden richting de 127,2% tot 161,8% Fibonacci-niveaus, gesitueerd tussen $0,485 en $0,545. Dit zou de vijfde en laatste wave kunnen vormen binnen het huidige Elliott Wave patroon.

 

Hoewel een verdere daling een aantrekkelijkere instap zou bieden, willen we wel voorzichtig zijn en willen we niet dat de koers onder de $0,31 zakt. Een daling onder dit niveau kan wijzen op een significante trendomslag en zou onze huidige analyse en strategie ongeldig maken.”

Datum analyse: 12 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lHj7um38/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 110Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment