Kan de ETF van Bitcoin trading bots stimuleren? Bitbot’s $815k is een sterke indicator

Louise de Graaf


De goedkeuring van Bitcoin ETF’s door de SEC medio januari markeerde een van de meest opwindende hoofdstukken in de geschiedenis van crypto. Dit wordt gezien als een monumentale stap in de richting van het legitimeren van crypto’s onder institutionele beleggers. Er wordt verwacht dat Bitcoin ETF’s de sluizen zullen openen en dat miljarden nieuwe mensen de markt voor crypto zullen betreden.

De hype rond de goedkeuring was overweldigend, en terecht. Sinds het groene licht voor Bitcoin ETF’s is de prijs van Bitcoin met meer dan $50.000 gestegen, waardoor de marktkapitalisatie van BTC voorbij de grens van $1 biljoen is geduwd.

Te midden van deze exploderende belangstelling vond een nieuwe markt vruchtbare grond om te bloeien: trading bots op Telegram. Deze innovatieve platforms bieden een gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke oplossing voor het navigeren door de complexe wereld van geautomatiseerde handel in crypto en gedecentraliseerde exchanges, allemaal binnen de Telegram-app – een toevluchtsoord voor duizenden crypto communities.

Deze trading bots zijn de afgelopen maanden voor velen de go-to handelsoplossing geworden. Eén nieuwkomer, Bitbot, maakt zijn aanwezigheid voelbaar door een bedrag van $815k op te halen in de lopende crypto presale.

Vandaag zullen we onderzoeken waarom Bitcoin ETF’s een zegen zijn voor deze opkomende markt en hoe Bitbot van deze groei zou kunnen profiteren met zijn ‘security first’-aanpak.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto

Trading bots op Telegram

Om de groei van trading bots op Telegram in perspectief te plaatsen, kun je het beste naar de cijfers kijken: $9 miljard aan cumulatief handelsvolume van meer dan 750.000 gebruikers, met een bijdrage van $3 miljard alleen al in januari en februari 2024, hoogstwaarschijnlijk dankzij de rimpeleffecten van Bitcoin ETF goedkeuringen .

Ondanks het vermogen van deze bots om de wereld van geautomatiseerde handel te ontsluiten, hebben ze echter een groot aantal problemen gezien. Spraakmakende zaken zoals de ETH overval van Maestro ter waarde van $500.000, de verwoestende hack van Unibot die de waarde van het token binnen een uur met meer dan 40% deed dalen, en de vermeende rug pull van Banana Gun, waarbij de waarde van het token met meer dan 90% kelderde, benadrukken de dringende behoefte aan een veiliger alternatief.

De baanbrekende oplossing van Bitbot

Maak kennis met Bitbot, een nieuwe trading bot op Telegram die is gepositioneerd als ’s werelds eerste non-custiodial bot. In navolging van het motto: “Your keys, your wallet, your assets”, werkt Bitbot samen met KnightSafe, een gedecentraliseerde, open-source oplossing voor self-custody, wat betekent dat gebruikers de volledige controle over hun geld behouden totdat de transacties zijn afgehandeld. Geïnteresseerde lezers kunnen meer leren in de recente Medium post van Bitbot.

Het arsenaal van Bitbot omvat geavanceerde anti-MEV en anti-rug oplossingen die het gedrag en de contracten in de keten onder de loep nemen. Zo worden handelaren beschermd tegen zwendelprojecten en kostenverhogende bots. De Alpha List is een exclusieve functie, mogelijk gemaakt door AI. Deze tool scant de blockchain op nieuw genoemde projecten, crypto presale tokens en low-cap gems die op het punt staan te exploderen, waardoor gebruikers de mogelijkheid krijgen om in te stappen voordat een project in de lift gaat.

Op dezelfde manier helpt de sniping functie van Bitbot handelaren om te profiteren van kansen, door automatisch een positie te openen op low-cap gems met potentieel en deze automatisch te verkopen wanneer ze pompen. Voor degenen die weinig tijd hebben, stelt de Copy Trade functie gebruikers in staat de bewegingen van de beste handelaars uit de community te spiegelen.

Naast handelen kunnen houders van BITBOT tokens gebruikmaken van een revenue-sharing pool, waarbij ze tot 50% van de dagelijkse inkomsten van het platform kunnen claimen. Ook kan iedereen profiteren van een verwijzingsprogramma dat een levenslange commissie van 15% beloont op de transacties van degene die ze hebben doorverwezen. Het is een effectieve, alles-in-één oplossing met meerdere mogelijkheden om winst te maken. Het maakt gebruik van AI-gestuurde inzichten en beveiliging op institutioneel niveau om handelaren te helpen meer uit hun handelsavontuur te halen (en te behouden).


Nederlandse crypto investeerders kijken naar Bitbot presale

  • icon-featured

    Featured

Bitbot zou het 50x-traject van Banana Gun kunnen volgen

Bitbot profiteert van de golf van opwinding die door de cryptomarkt wordt gejaagd na de goedkeuring van Bitcoin ETF. Het project heeft een indrukwekkend bedrag van $815k opgehaald bij duizenden handelaren die reikhalzend uitkijken naar de lancering van de bot. De buzz komt echter niet alleen tot uiting in de fondsenwerving; De sociale aanwezigheid van Bitbot is opmerkelijk, met ongeveer 100.000 volgers op Twitter en meer dan 11.000 leden in de Telegram groep.

Momenteel geprijsd op $0,0116 in fase 4, met een slotkoers van $0,0200, zou Bitbot dit jaar het traject van Banana Gun kunnen volgen. Het BANANA token bereikte op 20 februari een recordhoogte en beloonde investeerders uit de presale met een winst van 50x.

Bitbot zou zijn concurrenten gemakkelijk kunnen overtreffen vanwege zijn eersteklas beveiliging, door AI ondersteunde handelsmogelijkheden en lucratieve prikkels.


Nederlandse beleggers debatteren over Unibot versus Bitbot, volume fluctueert

  • icon-featured

    Featured

Laatste oproep: De presale van Bitbot is misschien wel je beste zet in 2024

Nu het crypto en Bitcoin sentiment er bullish uitziet, is de crypto presale van Bitbot hard op weg het gouden ticket te worden om te profiteren van de bloeiende markt voor trading bots op Telegram. De 72,41% prijsgroei voor de presale blijft echter bestaan, wat degenen die vroeg investeren de kans biedt om hun winst te vergroten wanneer BITBOT op exchanges wordt gelanceerd.

Bitbot zou de sleutel kunnen zijn om het meeste uit de crypto bullrun van 2024 te halen, zowel dankzij het geavanceerde product als de verwachte piek.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment