Is een grotere correctie aanstaande?

Louise de Graaf


Hallo allemaal, ik heb weer een nieuwe video voor jullie. In deze video bespreek ik enkele negatieve signalen die bitcoin (BTC) vertoont die kunnen wijzen op een aanstaande grotere correctie. Dit zijn zeker signalen die crypto-investeerders in de gaten moeten houden.


Breaking: Bitcoin bereikt nieuw prijsrecord en schiet naar $69.350

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Bitcoin vertoont negatieve signalen

In de video leg ik uit dat bitcoin, ondanks het breken van de all-time high met veel volume en overtuiging, tekenen begint te vertonen van een mogelijke terugval. Vandaag daalde de bitcoin koers natuurlijk al flink. De signalen zijn vooral zichtbaar in de hogere time frames en door het analyseren van technische indicatoren zoals de RSI, waar een bearish divergence te zien is.

We hebben een lange periode van stijgingen gezien – zeven weken van continue groei op de wekelijkse tijdframes. Maar, de dagelijkse grafiek toont dat we een grijze box, die de all-time high markeert, hebben getest met een wigformatie zonder een overtuigende doorbraak. Dit wijst op de mogelijkheid van een afkoelingsperiode en een retracement naar beneden.

Gevolgen voor andere crypto

Een daling van bitcoin kan positief zijn voor de altcoins. Als bitcoin daalt, neemt de dominantie af en verschuift de aandacht van het nemen van winsten in bitcoin naar ethereum (ETH) en vervolgens naar andere altcoins. Dit kan het begin zijn van een altcoin-seizoen, waarin altcoins meer ruimte krijgen om te groeien.

Ik blijf bullish

Ondanks de korte termijn bearish signalen, blijf ik op de lange termijn bullish op bitcoin. Ik verwacht dat we dit jaar vrij gemakkelijk de $100.000 kunnen bereiken, een prijspunt dat samenvalt met de 1.618 Fibonacci extension. Dit niveau is niet alleen technisch significant, maar ook een belangrijk psychologisch getal voor beleggers.


🚀 Nederlanders geven al onze lezers gratis crypto; pak jouw gratis $MATIC

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 5.008Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment