Hoe ripple (XRP) en quant (QNT) binnenkort hard kunnen stijgen

Louise de Graaf


Recent hebben de analisten van Crypto Insiders interessante patronen waargenomen in de koersgrafieken van twee belangrijke cryptocurrencies: ripple (XRP) en quant (QNT)

Volgens de analisten experts is de verwachting dat deze munten in de komende periode een stijgende trend zullen vertonen. Deze analyses werden al eerder gedeeld in onze Discord omgeving.

Ripple (XRP) kan hard uitbreken

XRP bevindt zich op een interessant punt binnen een groot WXY Elliott Wave patroon, waar we tekenen zien van een stijging die deel uitmaakt van de X-wave. Een belangrijk moment voor deze trend is het overwinnen van het niveau van $0,6489, wat nodig is om de stijging voort te zetten.

We verwachten dat deze X-wave zijn hoogtepunt zal bereiken rond de $0.96, gelijk aan de vorige lokale piek. Hoewel dit wijst op een mogelijke stijging op korte termijn, lijkt het erop dat XRP op langere termijn waarschijnlijk binnen een horizontaal bewegend trendkanaal zal blijven.

Door de sterke weerstand aan de bovenkant van dit kanaal is het cruciaal om goed op te letten op de prijsbewegingen in deze zone. Echter, op dit moment verwachten we dat de koers van XRP zal blijven stijgen.

Datum analyse: 9 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/bPLUThjT/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Quant (QNT) in een interessant Elliott Wave patroon

Quant (QNT) laat op de lange termijn ook een interessant patroon zien, namelijk een correctieve WXY Elliott Wave formatie. De stijging die doorliep tot december 2023 vormt de W-wave, gevolgd door een daling aan het begin van dit jaar die de X-wave voorstelt. Op dit moment kijken we uit naar een sterke stijging die de Y-wave zal afsluiten.

In onze analyse zijn er een paar sleutelniveaus die we nauwlettend in de gaten houden. Een belangrijke mijlpaal is het doorbreken van het niveau van $122. Als QNT vervolgens ook het niveau van $128 weer kan bereiken, zou dit een sterk positief signaal zijn, wat de weg zou kunnen vrijmaken naar ons doel van $169.

Met deze gebeurtenissen in gedachten, blijven we optimistisch over de toekomst van Quant in de cryptomarkt.

Datum analyse: 6 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/fMLIennP/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 613Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment