Hoe Polygon (MATIC) snel door kan schieten naar $1,70 en zelfs hoger

Louise de Graaf


Polygon (MATIC), een platform voor schaalbaarheidsoplossingen op Ethereum, is de focus van dit artikel.

Deze analyse verkent de koersverwachting van MATIC met een analyse uit onze Discord community. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses gedeeld en live-streams gehouden.

Technische analyse polygon (MATIC) koers

MATIC is al een tijdje rustig aan het stijgen, maar dit kan binnenkort eindelijk versnellen. Dat legden de analisten onlangs aan Discord leden als volgt uit:

“MATIC blijft gestaag stijgen. Hoewel we eerst hoopten op een kleine terugval naar $0,85 om extra MATIC te kopen, blijkt de koers te sterk en zet de stijging door. We observeren het ontstaan van een ‘12345 Elliott Wave’ patroon.

 

Dit is een zeer positief signaal voor MATIC in de komende tijd. We verwachten een krachtige opwaartse beweging, met initiële doelen voor de middellange termijn rond de $1,70, waar we verwachten dat de derde wave eindigt. Na dit punt ligt de weg open voor nog hogere niveaus.

 

Hoewel deze stijging niet in een rechte lijn omhoog zal gaan en we dus ongetwijfeld op de weg naar boven korte correcties zullen krijgen, blijft ons sentiment bullish. Om risico’s te beperken, hebben we een stoploss ingesteld op $0,95. Als de koers daaronder zou vallen, zouden we een verdere daling kunnen verwachten. Echter, dit scenario lijkt onwaarschijnlijk en we richten ons nu vooral op verdere stijgingen.”

Datum analyse: 15 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/kCIMZ1aW/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment