Hoe diep kan de koers nu dalen?

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de pionier en meest bekende crypto, staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor BTC voor de komende periode. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen. Onthoud: dit is geen financieel advies.

Technische analyse bitcoin (BTC)

De analisten van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe BTC-analyse uitgebracht in de Premium omgeving. Zij benadrukten hierin de volgende punten:

“Ondanks de recente ontwikkelingen omtrent de ETF, heeft bitcoin zijn momentum niet kunnen vasthouden. We zagen dat de koers de bovenste dynamische trendlijn rond de $49.000 bereikte, maar daarna vrijwel onmiddellijk een daling inzette. 

 

Op basis van deze bewegingen verwachten wij dat de prijs van BTC verder zal dalen. Het lijkt erop dat een aantal altcoins in deze periode beter zullen presteren.

 

We voorzien een ABC Elliott Wave patroon, waarbij er eerst een korte correctieve stijging zal plaatsvinden, gevolgd door een scherpere daling. Dit patroon suggereert dat we op korte tot middellange termijn een daling onder de $40.000 kunnen verwachten.”

Datum analyse: 14 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/VrIdHsve/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment