Hoe de recente stijging van Toncoin (TON) nauwkeurig werd voorspeld

Louise de Graaf


Toncoin (TON), een veelbelovende cryptocurrency die voortbouwt op de originele visie van Telegram’s blockchain-project, staat vandaag in de schijnwerpers.

We belichten een analyse voor TON die recent in onze Discord omgeving was gedeeld en achteraf zeer accuraat bleek te zijn.


Bitcoin analisten verwachten uitbraak naar nieuwe all-time high

Technische analyse toncoin (TON) koers

In dit artikel nemen we een stap terug en blikken we terug op een eerder gedeelde voorspelling in onze Discord omgeving. Het is interessant om te zien hoe deze analyse goed op schema loopt en de huidige marktbewegingen nauwkeurig heeft weten te volgen.

De voorspelling van toen is nog steeds relevant vandaag, wat de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze analyses onderstreept. Dus, laten we er eens dieper in duiken.

Op 10 april hebben onze analisten de onderstaande grafiek gedeeld met onze Premium-leden. Hierin gaven zij aan dat TON in een sterke opwaartse trend zit en dat we daar nog een graantje van konden meepikken.

Ze gaven aan dat de koers eerst terug zou vallen naar de onderste blauwe zone rond de $6,80 om daar steun te vinden, en uiteindelijk door zou stijgen naar de bovenste blauwe zone op de $7,71.

Slechts een dag later bleek dit scenario precies zo uit te spelen als verwacht, waarbij de koers nauwkeurig de doelen had bereikt zoals voorspeld. Deze analyse was goed voor een stijging van 16% in één dag.

Datum analyse: 10 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FMTB2uAL/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment