Hoe de dogecoin (DOGE) koers met ruim 50% kan stijgen naar $0,27

Louise de Graaf


Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gecreëerd als een grap maar uitgegroeid tot een prominente cryptocurrency, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE, met inzichten uit onze Discord community waar updates en live-streams regelmatig worden gedeeld.

Technische analyse dogecoin (DOGE)

De memecoin sector is enorm populair de afgelopen tijd, waardoor onze analisten DOGE weer goed onder de loep hebben genomen. Zij zeiden hierover onlangs het volgende in de Discord groep:

“DOGE heeft precies gedaan wat we hadden verwacht. In onze laatste analyse gaven we aan dat we dachten dat de prijs zou stijgen naar de hogere blauwe zone tussen $0,22 en $0,23. En inderdaad, DOGE heeft deze zone perfect bereikt, en is vervolgens omgedraaid.

 

Nu denken we dat de prijs zal dalen richting de lagere blauwe zone tussen $0,1475 en $0,163. We hopen dat de koers op dit punt een stevige basis zal vinden voor een toekomstige stijging.

 

Ons uiteindelijke doel voor dogecoin is rond de $0,27. We blijven de bewegingen nauwlettend volgen, verwachtend dat DOGE zich zal herstellen van deze lagere zone voor een nieuwe opwaartse beweging.”

Datum analyse: 5 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/CYpO2FbG/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 8Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment