Hoe de bitcoin en ethereum koersen in maart hard door kunnen stijgen

Louise de Graaf


De analisten van Crypto Insiders delen in de Premium omgeving meer dan 20 verschillende analyses per week. Nu trokken vooral de analyses van bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) de aandacht. De analisten voorspellen namelijk dat de koersen van deze twee leidende cryptocurrencies deze maand zeer goed zouden kunnen presteren.

Ben je geïnteresseerd in meer details of heb je vragen? Voor slechts 1 euro bieden we nu de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving. Hier kom je in contact met onze experts en meer dan 1.500 leden. Onthoud dat onze analyses bedoeld zijn om je handelsplannen te ondersteunen en geen financieel advies zijn.

bitcoin (BTC) zoekt all-time high op

Bitcoin trekt op dit moment logischerwijs de aandacht in onze Premium omgeving. Het koerspatroon geeft aan dat we ons in een cruciale fase van de marktbeweging bevinden.

De analisten hebben vastgesteld dat de BTC koers zich in een opwaartse trend bevindt middels een 12345 Elliott Wave patroon, met name in de derde wave, die bekend staat om zijn sterke stijging. De verwachting is dat deze wave zal pieken rond de huidige prijsniveaus.

Na deze piek is de voorspelling dat er een lichte correctie zal plaatsvinden, wat een natuurlijke adempauze in de markt is, voordat de koers weer gaat stijgen. Deze consolidatie wordt gezien als een voorbereidende fase voor verdere opwaartse bewegingen, die de interne structuur van de huidige Elliott Wave cyclus zullen voltooien. Met de blik gericht op de langere termijn, is het uiteindelijke doel de all-time high van $69.000.

Datum analyse: 27 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ibsGzZzL/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Ethereum (ETH) kan ondanks correctie hard stijgen

Ook ethereum is een munt waar analisten veel van verwachten deze maand. Het momentum achter ETH is zo overtuigend dat we, ondanks het bereiken van onze eerder gestelde doelen, nog steeds een aanzienlijke prijsstijging voorzien.

Onze analyse duidt op de ontwikkeling van een 12345 Elliott Wave patroon, dat verder wordt versterkt door een innerwave 12345 EW patroon binnen de grotere wave. Dit wijst op een aanhoudende opwaartse trend.

Hoewel een kleine correctie op korte termijn wordt verwacht, zien we dit niet als een dreiging voor de bullish trend. Het lijkt meer op een kortstondige onderbreking voordat de opwaartse beweging zich voortzet. Deze maand zal een interessante maand worden voor de koersontwikkeling van ETH.

Datum analyse: 27 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/EbLJh3NB/

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer de eerste 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 25Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment