Hoe de bitcoin en crypto koersdalingen een zee van kansen openen

Louise de Graaf


In de wereld van crypto is het elke dag een nieuw avontuur. De markt heeft weer eens zijn volatiliteit getoond, met bitcoin (BTC) die een significante dip maakte onder de $40.000, tot ongeveer $38,500.

Het is echter niet alleen bitcoin die deze dans leidt; altcoins hebben ook een flinke klap gekregen, sommige zelfs harder dan bitcoin zelf. Daarom wil vandaag mijn recente ervaringen en inzichten met jullie delen.


Crypto sector in bloei: Ontwikkelaars stortten zich massaal op blockchain in 2023

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

De huidige bitcoin markt: een zee van kansen

Terwijl velen angstig worden bij het zien van rode cijfers, zie ik dit als een zee van kansen. Ja, de markt is onvoorspelbaar, en ja, de angst voor verdere dalingen is reëel. Maar laten we niet vergeten dat met grote risico’s ook grote kansen komen.

In mijn laatste nieuwsbrief, die ik via mijn website deel, heb ik het gehad over de impact van de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) en hoe dit fonds de markt beïnvloedt. De verkoopdruk vanuit deze hoek heeft zeker een rol gespeeld in de recente prijsacties.

Mijn visie en strategie voor crypto

Ik kijk naar deze situatie door een lens van mogelijkheden. Terwijl sommigen misschien hun investeringen terugtrekken, speur ik de markt af naar potentiële ‘entries’. Het is een tijd waarin de waarden van vele altcoins op niveaus liggen waar we een maand geleden alleen maar van konden dromen.

Ethereum (ETH), bijvoorbeeld, blijft een belangrijke speler in mijn portfolio, ondanks de huidige turbulentie. Het is cruciaal om niet te handelen vanuit een positie van angst, maar vanuit een strategisch en geïnformeerd standpunt.

In deze video deel ik niet alleen mijn gedachten over de huidige staat van bitcoin en ethereum, maar ook over de algemene marktsituatie en hoe ik deze benader. Ik bespreek de belangrijkste supportniveaus, de korte termijn momentum, en waarom ik geloof dat dit moment een kans is, geen bedreiging.

Ik nodig je uit om de video te bekijken en samen met mij deze reis door de cryptomarkt te maken. Het is een pad vol onzekerheden, maar ook vol mogelijkheden. Laten we samen leren, groeien en misschien zelfs profiteren van deze unieke kansen in de markt.

DCA cursus voor lezers van Crypto Insiders

Lezers van Crypto Insiders krijgen 20% korting op de nieuwe DCA cursus van David. Daarvoor kunnen onze lezers de kortingscode CRYPTOINSIDERS gebruiken. Die 20% korting levert een korting op van 100 euro, waarmee de cursus 399 euro wordt. De cursus vind je hier: https://ultimatedca.com/

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment