Hoe crypto-experts Solana’s stijging van 60% nauwkeurig voorspelden

Louise de Graaf


Solana (SOL), een blockchain bekend om zijn hoge snelheid en efficiëntie, staat vandaag in de schijnwerpers.

We blikken terug op een eerdere analyse die nauwkeurig de koersverwachting voor SOL voorspelde. Deze analyse werd als eerst gedeeld in onze Discord community, waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Technische analyse Solana (SOL) koers

In deze analyse nemen we een stap terug en blikken we terug op een eerder gedeelde voorspelling in onze Discord omgeving. Het is interessant om te zien hoe deze analyse goed op schema loopt en de huidige marktbewegingen nauwkeurig heeft weten te volgen.

De voorspelling van toen is nog steeds relevant vandaag, wat de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze analyses onderstreept. Dus, laten we er eens dieper in duiken.

Op 15 april hebben de analisten van Crypto Insiders de onderstaande grafiek gedeeld. Hierin identificeerden ze een interessante zone waar een neerwaarts patroon leek af te ronden. Zij voorspelden vervolgens een sterke stijging vanuit deze groene koopzone.

Enkele weken later zien we dat de koers perfect in de groene zone terechtkwam met een eerste bodem op $121 en vervolgens op $118. Dit bood de analisten nieuwe kansen om in te stappen.

Vanuit deze punten steeg de SOL koers met ongeveer 60% richting de lokale piek rond $190. Tot nu toe is deze positie voor de analisten binnen onze Discord omgeving zeer succesvol gebleken en ze verwachten nog verdere stijgingen.

Datum analyse: 15 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FaNZWlsV/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 227

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment