Hoe crypto experts een stijging van 220% correct hadden voorspeld

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), een blockchain-netwerk ontworpen voor schaalbaarheid en eenvoud, stond centraal in een recente analyse binnen onze Discord community, waarbij de voorspellingen van de analisten erg accuraat bleken.

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

In deze analyse nemen we een stap terug en blikken we terug op een eerder gedeelde voorspelling in onze Discord omgeving. Het is interessant om te zien hoe deze analyse goed op schema loopt en de huidige marktbewegingen nauwkeurig heeft weten te volgen.

De voorspelling van toen is nog steeds relevant vandaag, wat de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze analyses onderstreept. Dus, laten we er eens dieper in duiken.

Op 1 februari hadden we de onderstaande grafiek gedeeld met onze Discord-leden. Hierin zagen de analisten een interessante koopzone rond de ‘golden pocket’ van Fibonacci, tussen $2,78 en $2,84, en zij hadden vanaf hier dan ook een stijging verwacht.

Nu, meerdere weken later, kunnen we zien dat dit inderdaad een perfecte zone was om NEAR te kopen, aangezien de koers vanaf dat punt alleen maar is gestegen en uiteindelijk een lokale piek van $9 bereikte op 15 maart. Deze analyse leverde uiteindelijk een resultaat op van ongeveer 220%.

Datum analyse: 1 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KRCXxKev/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment