Hoe Cardano’s (ADA) koersdaling tot nieuwe marktkansen leidt

Louise de Graaf


Cardano (ADA), een blockchain-platform ontworpen met een wetenschappelijke filosofie, wordt vandaag uitgelicht.

Deze analyse uit onze Discord omgeving duikt in de koersverwachting van ADA. In de Discord groep worden wekelijks meer dan 20 analyses gedeeld en regelmatig live-streams gehouden.


Memecoin handelaren opgepast, dogecoin (DOGE) kan nog flink dalen

Nieuwe instapkansen voor cardano (ADA)

De markt kleurt vandaag rood, maar de analisten van Crypto Insiders hadden al verwacht dat de ADA koers dieper zou corrigeren.

Deze daling kan echter ook leiden tot nieuwe kansen. Dat legden de analisten enkele dagen geleden als volgt uit in de Discord groep:

“We zijn nog steeds in de afrondingsfase van de grotere wave 5, die we als innerwave [1] zien. We verwachten eigenlijk nog een diepere correctie dan de huidige koers vooralsnog heeft laten zien. 

 

Nu we mogelijk een B- wave hebben geïdentificeerd, kunnen we onze groene instapzone beter vaststellen, welke we hebben gemarkeerd tussen de $0,28 en $0,53. Deze zone heeft een brede range, daarom benadrukken we het belang van goed risicobeheer.

 

We zijn persoonlijk van plan om onze positie in ADA in deze zone te vergroten, omdat we op de langere termijn een stijging verwachten. Zodra de koers in deze groene zone belandt, gaan we nauwlettend kijken of het momentum afneemt. Dit zou ons kunnen helpen om de zone specifieker te maken.”

Datum analyse: 31 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/yQoot1Wy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment