Hoe analisten de sterke stijging van Chainlink correct voorspelden

Louise de Graaf


Chainlink (LINK), essentieel voor het mogelijk maken van betrouwbare, gedecentraliseerde orakeldiensten die smart contracts met real-world data verbinden, is het focuspunt van dit artikel.

We bespreken een analyse voor LINK die opvallend nauwkeurig de koers heeft gevolgd. Deze analyse werd al vorige week gedeeld in onze onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.


📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀

Technische analyse chainlink (LINK) koers

In dit artikel nemen we een stap terug en blikken we terug op een eerder gedeelde voorspelling in onze Discord omgeving. Het is interessant om te zien hoe deze analyse goed op schema loopt en de huidige marktbewegingen nauwkeurig heeft weten te volgen.

De voorspelling van toen is nog steeds relevant vandaag, wat de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze analyses onderstreept. Dus, laten we er eens dieper in duiken.

Op 21 mei hebben we onderstaande grafiek gedeeld met onze Discord-leden. Hierin gaven onze analisten aan een interessant instapmoment te hebben geïdentificeerd en tekenden daarom een groene koopzone tussen de $13,95 en de $15,50.

Slechts enkele dagen later daalde LINK inderdaad als verwacht naar de groene zone en maakte vervolgens een sterke stijging. Sinds het bereiken van de groene koopzone is LINK met ongeveer 22% gestegen, en er lijkt nog meer in het verschiet. Onze analisten verwachten dat de LINK minimaal $21 zal bereiken.

Datum analyse: 21 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ZXQddmoT/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 237

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment