Het Nederlandse Anycoin Direct behaalt begeerde Duitse BaFin-licentie

Louise de Graaf


De Nederlandse crypto beurs Anycoin Direct heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door als eerste Nederlandse cryptoplatform de prestigieuze licentie van de Duitse Federale Financiële Toezichthoudende Autoriteit (BaFin) te bemachtigen. Dit opent de deuren voor het Veghelse bedrijf om de gigantische Duitse crypto markt te betreden.

Prestigieuze crypto licentie

Deze licentie, essentieel voor het handelen in cryptovaluta en het aanbieden van cryptobewaardiensten, verzekert de veiligheid van opslag en handel van cryptocurrencies in Duitsland. De processen en rapportages van Anycoin Direct voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van IT-beveiliging, risicobeheer en consumentenbescherming.

Met een decennium aan ervaring in de cryptosector, staat Anycoin Direct bekend als één van de meest gevestigde cryptodienstverleners in Europa.

Versterking van de Duitse crypto sector

Braam Ceelen, CFO bij Anycoin Direct, reageerde als volgt op de Duitse erkenning:

“Het verkrijgen van de BaFin-licentie in Duitsland is een belangrijke en logische stap in de internationale uitbreiding van Anycoin Direct. Duitsland, de derde grootste economie ter wereld op het gebied van BBP, is het enige EU-land dat een volledig regelgevend kader heeft geïntroduceerd op het gebied van cryptocurrency. De BaFin-licentie is niet slechts een goedkeurende stempel, maar een erkenning van onze standaarden op het gebied van financiële operaties en betrouwbaarheid.”

Bas Lamers, Algemeen Directeur van Anycoin Direct GmbH, benadrukt het belang van deze prestatie:

“We zijn verheugd om onze cryptodiensten aan zakelijke en particuliere klanten in Duitsland te kunnen bieden. Onze toewijding en nauwe samenwerking met de BaFin hebben geresulteerd in deze prestigieuze erkenning. Het behalen van de BaFin licentie, een van Europa’s vooraanstaande financiële toezichthouders, onderstreept niet alleen onze geloofwaardigheid, maar erkent en beloont ook onze uitstekende interne en externe processen.”

”We kijken ernaar uit om onze Duitse klanten een ongecompliceerde crypto-ervaring te bieden, gecombineerd met veiligheid en een persoonlijke benadering,” voegt hij hieraan toe.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment