Groene zone biedt nieuwe kansen

Louise de Graaf


Avalanche (AVAX), geroemd om zijn hoge doorvoersnelheid en schaalbaarheid, staat centraal in onze analyse vandaag. De focus ligt op de koersverwachting van AVAX voor de nabije toekomst. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Voor degenen die na het lezen meer willen weten of vragen hebben, is er toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro voor 30 dagen, waar onze experts beschikbaar zijn voor al je vragen. Deze analyse is informatief bedoeld en dient ter ondersteuning bij je investeringskeuzes, maar onthoud dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders onlangs voor avalanche een nieuwe analyse klaargezet in de Premium omgeving. Zij belichten hierin de volgende punten:

“In onze recente analyse van AVAX hebben we een interessante beweging gezien. Na een daling die net de 100% Fibonacci miste, hebben we een sterke afwijzing op hoog volume gezien.

 

Dit suggereert de vorming van een mogelijke innerwave structuur die AVAX naar nieuwe lokale hoogtes zou kunnen leiden. Op basis van deze ontwikkelingen hebben we een groene koopzone rond de $35 getekend.

 

We zullen persoonlijk overwegen om hier AVAX aan te schaffen, aangezien we een aanzienlijke stijging verwachten. Het is echter voor onze risicobeheer belangrijk om een strakke stoploss te plaatsen op de $31.

Datum analyse: 10 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/mzgnsh6n/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 60Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment