Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie

Louise de Graaf


Actief handelen in cryptovaluta is niet voor iedereen weggelegd. Niet alleen vergt het enorm veel tijd en toewijding om winstgevend te handelen, ook heb je een sterke emotionele veerkracht nodig. De gedreven crypto-handelaar Philip Schneider monitort iedere dag vol overgave de cryptomarkt, en heeft hier de afgelopen jaren uitstekende winsten aan overgehouden. Op handelsplatform eToro kun je Philip tevens volgen en kopiëren, om zonder enige moeite dezelfde resultaten als hem binnen te slepen.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.


📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀

BTC gedomineerd handelsportfolio

In tegenstelling tot de meeste crypto-bezitters hanteert Philip een actieve aanpak om zoveel mogelijk winsten binnen te slepen. Philip identificeert zichzelf als een langetermijnhandelaar die volledig is toegewijd tot de cryptomarkt.

In tegenstelling tot kortetermijnhandelaren, die profiteren van dagelijkse of wekelijkse marktfluctuaties, heeft Philip het geduld om zijn posities voor een langere tijd aan te houden. Hij blijft kalm tijdens marktschommelingen, en zoekt bij correcties naar cryptovaluta met interessante instapmogelijkheden.

Philip’s grootste openstaande positie is bitcoin (BTC), dat bijna de helft van zijn handelsportfolio in beslag neemt. Daarnaast bezit de Amerikaanse handelaar nog een verscheidenheid aan grote altcoins, met bitcoin cash (BCH), stellar (XLM) en dash (DASH) als zijn grootste holdings.

Intensieve crypto aanpak, volg en kopieer

Philip besteedt iedere dag veel tijd aan het analyseren van koersgrafieken, een onmisbaar onderdeel van succesvol handelen. Door de belangrijke steun- en weerstandsniveau te identificeren weet Philip precies wanneer hij in actie moet komen, en dit doet hij dan ook zonder enige emotie.

Naast het analyseren van koersgrafieken besteedt hij dagelijks uren aan fundamenteel onderzoek naar crypto-projecten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en om inzicht te krijgen in de meningen van anderen, leest hij bovendien veel crypto-gerelateerde blogs en bekijkt hij regelmatig YouTube-video’s.

Zijn tijdrovende aanpak heeft hem vorig jaar een indrukwekkende winst van 115,44% opgeleverd. Dit jaar heeft hij bovendien al een rendement van 58,17% gescoord.

Het populaire handelsplatform eToro stelt je in staat om alle transacties van Philip, of van duizenden andere handelaren, te kopiëren om te profiteren van hun expertise. Maak gratis een account aan om de unieke CopyTrading-functie te ontdekken.


eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.

Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.


Post Views: 0

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment