Fetch.AI (FET) kan weer fors stijgen zolang koers hierboven standhoudt

Louise de Graaf


Fetch.ai (FET), een platform dat kunstmatige intelligentie integreert met blockchain-technologie, staat vandaag ook in onze schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor FET, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams.

Technische analyse Fetch.ai (FET)

Fetchi.ai is in de groene koopzone van onze analisten aangekomen, en is er zelfs iets onderuit gekomen. Een verdere daling is mogelijk, maar een trendomkeer lijkt om de hoek te liggen. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit:

“Het handelsbereik waar FET zich momenteel in bevindt, toont een stevige consolidatie binnen de groene zone, tussen ongeveer $2,10 en $2,34. Deze zone ligt net boven de diepere blauwe steunzone, die zich uitstrekt van ongeveer $1,20 tot $1,76.

 

Gezien de huidige patronen is het mogelijk dat we verdere interactie met deze lagere zone zien, wat een potentiële kans kan zijn voor geïnteresseerden. Onze aandacht is gericht op hoe FET reageert wanneer het deze gebieden test. Mochten we een bullish respons zien, dan zou dit een indicatie kunnen zijn dat FET klaar is om een opwaartse trend in te zetten, met het doel de vorige hoogtepunten rond de $3,48 weer te benaderen of zelfs te overstijgen.

 

We houden het invalidatieniveau in gedachten, dat op ongeveer $1,50 ligt. Zolang de koers boven dit niveau blijft, kunnen we voorzichtig optimistisch blijven over het bullish scenario. Een daling onder dit niveau zou ons echter dwingen onze prognoses te herzien.”

Datum analyse: 30 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/NnyhJ4Y6/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment