Fantom koers wil stijging hervatten, maar correctie ligt op de loer

Louise de Graaf


Fantom (FTM), een opkomend platform voor smart contracts, is het focuspunt van onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor FTM voor de komende periode. In dit artikel delen we een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Meer leren of heb je specifieke vragen? Je kunt 30 dagen toegang krijgen tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro, waar je direct kunt communiceren met onze analisten. Onze analyses bieden informatieve inzichten maar zijn geen financieel advies.

Technische analyse fantom (FTM) koers

Onlangs werd een nieuwe FTM analyse beschikbaar gesteld aan alle leden in de Premium sectie van Crypto Insiders.  Dit is wat de analisten over de FTM koers zeiden:

“We zien momenteel een flinke stijging bij FTM, die onderdeel is van een 12345 Elliott Wave patroon. Op dit moment vormt de koers de derde wave van dit patroon, wat vaak een sterke opwaartse beweging is. Onze analyse wijst erop dat FTM mogelijk de 161,8% Fibonacci-extensie zal halen, welke rond de $0,57 ligt.

 

Echter, na het bereiken van dit niveau, verwachten we een correctie. Deze daling, onderdeel van de vierde wave, zou de koers terug kunnen sturen tot de 100% Fibonacci-extensie op ongeveer $0,49. We sluiten zelfs niet uit dat de daling dieper kan zijn dan dat. Dit is een normaal onderdeel van de Elliott Wave cyclus.

 

Na deze correctiefase verwachten we echter dat FTM de opwaartse trend zal hervatten. Dit soort bewegingen bieden zowel kansen als uitdagingen voor handelaren. We zullen daarom de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en regelmatig updates geven via onze Premium omgeving.”

Datum analyse: 23 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/kdJgCHp4/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView, hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een bitcoin chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment