Fantom (FTM) bevestigt bullish trend en kan na herstel hard stijgen

Louise de Graaf


Fantom (FTM), bekend om zijn snelle transacties, staat centraal in deze analyse. We duiken in de koersverwachting voor FTM voor de komende periode, gebruikmakend van technische inzichten uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en organiseren we regelmatig live-streams om onze leden van de meest actuele informatie te voorzien.


Fantom (FTM) experts delen nieuwe analyse: voorzichtigheid geboden

Technische analyse fantom (FTM) koers

Ook fantom heeft een bewogen week achter de rug. Op 5 maart daalde de koers nog met 15%, maar maakte daarna een stijging van maar liefst 60%. Deze stijging zagen onze analisten aankomen, zij deelden namelijk op 6 het volgende in Discord:

“Op 5 maart maakte bitcoin een snelle beweging omlaag, net na het bereiken van de allerhoogste koers ooit, en FTM volgde het voorbeeld. De steunzone voor fantom aan de onderkant is heel snel, maar ook heel nauwkeurig getest bij de ‘golden pocket’ van Fibonacci, wat in dit geval neerkomt op het 61,8% Fibonacci-niveau op $0,526.

 

Het herstel dat we nu zien, wijst op een sterke positieve trend. Daarom verwachten we dat de koers vanaf dit punt verder zal stijgen. We hebben twee specifieke niveaus in gedachten die doorbroken moeten worden om dit bullish momentum vast te houden: eerst $0,703 en vervolgens $0,872.”

Nu we een paar dagen verder zijn, zien we dat de koers $0,703 heeft doorbroken, en daarna is doorgeschoten richting de $0,80. Dit valt in het verwachtingspatroon van de analisten.

Datum analyse: 6 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/QMnAi5lk/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 906Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment