experts delen hun volgende targets

Louise de Graaf


Chainlink (LINK), essentieel voor het leveren van betrouwbare, gedecentraliseerde orakeldiensten die smart contracts met real-world data verbinden, staat in het middelpunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor LINK, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse chainlink (LINK) koers

Chainlink is onlangs uit de groene zone van onze analisten gebroken. De koers is, zoals verwacht, vanuit hier gestegen. Nu richting onze analisten zich op de volgende targets:

“LINK heeft recent de groene koopzone rond $15,50 nauwkeurig geraakt, wat ons de kans gaf om een positie op te bouwen. Vanaf dit punt hebben we gezien dat een oude piek op $15,95, die voorheen als weerstand fungeerde, nu als steun is gaan dienen. Dit heeft geresulteerd in een sterke stijging van LINK, zoals we hadden verwacht.

 

Momenteel richten we ons op de pieken rond $20,73 en $22,89 als eerste targets. De doorbraak van deze niveaus zal aangeven dat de bullish trend intact is en mogelijk verdere opwaartse bewegingen ondersteunen. Blijf de prijsactie nauwlettend volgen, vooral in de buurt van deze belangrijke weerstandsgebieden, voor bevestiging van een voortgezette stijging.”

Datum analyse: 30 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/o7vTi7U1/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment