Ethereum (ETH) herstelt en lijkt te beginnen aan stijging naar $5.000

Louise de Graaf


Ethereum (ETH), het meest toonaangevende smart contract platform, wordt vandaag uitgelicht.

Onze analyse duikt in de nabije koersverwachting van ETH, met met een analyse uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

Ethereum had ook flinke klappen gekregen deze en daalde van de lokale piek op $4.073 naar een lokaal dieptepunt van $3.057. Inmiddels lijkt de koers te herstellen en dat komt overeen met de verwachtingen van de analisten:

“De recente correctie van ethereum  ziet er positief uit. De koersdaling heeft precies de ‘golden pocket’ van de Fibonacci niveaus geraakt, dat is tussen de 50% en 61,8%, ofwel tussen $2.903 en $3.130.

 

Op dit punt kunnen we de eerste en tweede waves identificeren, wat een goed voorteken is omdat een derde wave vaak erg krachtig is. Deze krachtige opwaartse beweging verwachten we binnenkort te zien, met mogelijke doelen rond de $5.000.

 

Om deze doelstelling te bereiken, moeten we echter nog enkele belangrijke weerstandsniveaus doorbreken. We zijn optimistisch dat de koers dit lukt. Voor nu blijven we daarom positief gestemd over ETH en denken we dat de correctie bijna voorbij is, als dat niet al het geval is.”

Datum analyse: 20 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FCy7DhPb/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment