‘Er zijn signalen voor een groene week’

Louise de Graaf


Ondanks de recente dalingen bij de altcoins en de voortdurende volatiliteit rondom de all-time highs (ATH) van bitcoin (BTC), blijven sommige crypto-analisten optimistisch over de nabije toekomst van de cryptomarkt. Een vooraanstaand figuur binnen de crypto-gemeenschap op X, bekend als CryptoAmsterdam, deelt met zijn meer dan 100.000 volgers zijn visie op de huidige cyclus en de mogelijke richting van de markt. “Ik begin signalen te zien dat we mogelijk een groene week voor de boeg hebben!” schrijft de Nederlander.


Wachtrij om Ethereum-validator te worden stijgt enorm

  • icon-ethereum

    Ethereum nieuws

Bitcoin al wekenlang in vaste prijsrange

CryptoAmsterdam schrijft dat, ondanks de zware verkoopdruk op altcoins, er positieve signalen zijn die niet genegeerd mogen worden. “Bitcoin heeft wekenlang binnen een bepaalde range gehandeld. We zijn momenteel dicht bij het lage punt van deze range na een korte uitwijking onder dit punt tijdens een piekmoment van angst twee weken geleden,” merkt hij op.

Een prijsrange ontstaat wanneer een koers zijwaarts handelt en tussen twee prijzen op en neer beweegt.

De analist voegt daaraan toe dat wanneer een koers in een vaste prijsrange handelt, het meest voor de hand liggende scenario is dat de prijsrange verder doorzet. Verder gelooft CryptoAmsterdam dat na een afwijking onder de range, de prijs vaak terugkeert naar de andere kant van de range. Volgens de analyse van de analist zou de koers daarmee weer richting zijn huidige ATH bij 73.000 dollar kunnen stijgen.

Artikel gaat verder na de post.

Ethereum en cryptomarktsentiment: ‘Ik heb het nog nooit zo negatief gezien’

Over ethereum (ETH) schrijft de Nederlander dat er sprake was van een “mid-range fake-out setup“, waarbij de koers onder de middellijn van de range brak maar vervolgens weer boven deze lijn uitkwam. Hij vergelijkt dit eenzelfde patroon dat fetch.ai (FET) vormde. Die altcoin steeg vervolgens hard in waarde.

“We moeten eerst een doorbraak van de [huidige] trendlijn zien, maar het ziet er veelbelovend uit [voor ethereum, red.],” voegt hij toe.

Tot slot kijkt de analist naar het sentiment op sociale media, wat volgens hem extreem negatief is. Volgens hem is dit juist een teken dat de cyclus nog niet voorbij is. “Ik heb nog nooit een cyclus zien eindigen met zo’n brede overeenstemming dat dit de top was,” verklaart hij. Ook benadrukt hij dat, ondanks veel slecht nieuws, de markt nog steeds standhoudt.

Disclaimer: Dit is een analyse van een analist op social-mediaplatform X. Dit is geen financieel advies. Doe altijd eigen onderzoek.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment