Duik in de toekomst van crypto met Dutch Blockchain Days 2024

Louise de Graaf


De Dutch Blockchain Days (DBD24) keren terug dit jaar. Alweer de vierde editie zal op 19 juni 2024 plaatsvinden in de Meervaart te Amsterdam. Dit evenement belooft een onmisbare gelegenheid te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van blockchain, cryptocurrency, en de verdere ontwikkelingen binnen het Web3 domein.


Bitcoin onder vuur genomen door ECB, investeerders worden gewaarschuwd

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Bitcoin evenement in Amsterdam

Met nog maar vier maanden te gaan kondigt het team van Dutch Blockchain Days met trots de eerste reeks gouden partners en sprekers aan. Gerenommeerde organisaties zoals Ernst & Young en Deloitte worden vergezeld door pioniers in de Web3 ruimte, wat zorgt voor een veelzijdige mix van inzichten en ervaringen. Dit jaar zullen sprekers van grote bedrijven zoals Mastercard en Vodafone hun visie delen op de toekomst van Web3, wat zonder twijfel waardevolle kennis en inzichten zal opleveren voor de deelnemers.

Van strategische begeleiding op ondernemingsniveau tot baanbrekende Web3 rechtbanken, Dutch Blockchain Days 2024 streeft ernaar om een samenkomst te zijn van de gehele crypto gemeenschap.

Sprekers op de Dutch Blockchain Days

De onthulling van de eerste sprekers, waaronder David Palmer van Vodafone en Christian Rai van Mastercard, belooft boeiende discussies en inzichten in de nieuwste trends, uitdagingen en kansen binnen de crypto industrie. Hun ervaring en kennis zijn van onschatbare waarde voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde professionals in het veld.

Meer sprekers zullen in de aanloop naar het evenement bekendgemaakt worden.

Early bird tickets

Dutch Blockchain Days 2024 is meer dan alleen een conferentie; het is een kans om te leren, te netwerken en samen te werken met gelijkgestemden en experts uit de industrie. Met super Early Bird tickets nu beschikbaar voor slechts €49,95, is dit hét moment om je plaats te verzekeren voor het meest verwachte Web3 evenement in Nederland.

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze inspirerende bijeenkomst op 19 juni 2024. Of je nu nieuw bent in de wereld van blockchain of een ervaren professional, Dutch Blockchain Days 2024 biedt iets voor iedereen. Wil je meer informatie over de Dutch Blockchain Days, dan kun je een kijkje nemen op de website, Twitter, Linkedin en Instagram van de organisatie.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment