Dogwifhat stijgt 50% na Las Vegas stunt, nu vierde grootste memecoin

Louise de Graaf


Zogeheten memecoins zijn weer helemaal in trek en dat is duidelijk te zien in de harde stijgingen van de koersen van cryptomunten als dogecoin (DOGE), shiba inu (SHIB), pepe (PEPE) en meer.

Een van de best presterende memecoins van de afgelopen paar maanden is een nieuwe munt op het Solana (SOL) netwerk. We hebben het dan over dogwifhat (WIF), dat na een opvallende stunt wederom hard is gestegen.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Dogwifhat fans halen $700.000 op voor Las Vegas stunt

Eerder deze week was op Crypto Insiders te lezen over een initiatief onder dogwifhat fans. Met hun enorme verdiensten willen zij meer reclame maken voor hun felbegeerde munt.

Dat willen ze doen door de mascotte van de digitale munt, een shiba inu met een hoed op, te vertonen op de zogeheten ‘Sphere’ in Las Vegas.

Dit is een enorm bolvormig arena midden in de stad van Las Vegas. Het bolvormige gebouw is herkenbaar aan het enorme LED-scherm dat de gehele buitenkant bedekt en van een grote afstand is te zien.

Dogwifhat fans wilden $650.000 ophalen om hun mascotte voor een week op de Sphere te vertonen. Het is binnen enkele dagen gelukt om het bedrag op te halen. Op het moment van schrijven komt het bedrag zelfs op $704.450 uit.

WIF koers schiet met 50% omhoog

Direct nadat de benodigde grens werd behaald, begon de WIF koers weer hard te stijgen. WIF komt momenteel op een prijs van $3,35 uit en is daarmee in de afgelopen 24 uur met ruim 50% gestegen.

De WIF koers staat zelfs bijna 300% in de plus ten opzichte van twee weken geleden en 750% in de plus ten opzichte van een maand geleden.

WIF heeft nu een marktkapitalisatie van $3,33 miljard en heeft daarmee zowel bonk (BONK) als floki (FLOKI) ingehaald. Het is nu de vierde grootste memecoin op de markt en de 45e grootste cryptomunt op de markt.


🚀 Nederlanders geven al onze lezers gratis crypto; pak jouw gratis $MATIC

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Niet iedereen is blij met ‘Sphere’ stunt

Desondanks is lang niet iedereen even enthousiast over de stunt in Las Vegas.

We zagen dergelijke stunts ook gebeuren tijdens de vorige bull-markt en dat viel vaak samen met de top van de marktcyclus.

Zo betaalde de cryptobeurs FTX $135 miljoen om de naam van het stadion in Miami om te zetten naar FTX Arena, kort voordat de beurs ten onder ging.

“Daar gaat de bullmarkt,” zegt Ryan Sean Adams van Bankless dan ook hierover.


Post Views: 67

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment