doe mee & win XRP en BONK

Louise de Graaf


Morgen lanceren we weer een nieuwe quiz voor crypto-liefhebbers op ons Instagram kanaal.

Zit je klaar om jouw kennis van crypto aan de wereld te bewijzen? Dan is dit niet alleen je kans om je kennis te testen, maar ook een kans om fantastische prijzen te winnen!

Morgen, op 4 april 2024, om 13:00 uur gaat de nieuwe crypto quiz live. Je kunt vanaf dan meedoen met de quiz via Instagram Stories.

De Crypto Insiders quiz: maart 2024 editie

Bitcoin (BTC) heeft de afgelopen maand een verbluffende nieuwe all-time high neergezet, grotendeels gedreven door het enorme succes van zijn in januari gelanceerde spot Exchange-Traded Funds (ETF’s). Niet de hele maand stond echter in het teken van euforie; bitcoin is flink gecorrigeerd en ook de ETF’s hebben klappen gekregen.

Al met al was het een bijzondere maand, waarin er zoals altijd weer ontzettend veel is gebeurd in het cryptoland. We hebben de meest memorabele momenten en trends van maart onder de loep genomen, en hebben vijf multiple choice vragen samengesteld waarmee we zullen testen hoeveel je over crypto weet en wat er allemaal in maart afspeelde in dit wereldje.

Het is een unieke kans om te reflecteren op een zeer boeiende maand in de crypto-wereld  en gelijk een gouden gelegenheid om mooie prijzen te winnen!

We hebben een reeks indrukwekkende prijzen klaarstaan voor degenen die uitblinken in de quiz. Hier zijn de prijzen die je kunt winnen:

Eerste prijs: 1.000.000 BONK

Tweede prijs: 25 XRP

Derde prijs: 20 XRP

In het geval van een gelijkspel zullen we een loting houden om de winnaars van elke categorie te bepalen.

Hoe kun je meedoen met de crypto  quiz?

Om deel te nemen, volg je ons gewoon op Instagram en sta je klaar op 4 april om 13:00 om meer te doen met de quiz. De quiz is voor een tijdsduur van 24 uur beschikbaar op onze Instagram stories. Deze kans om gemakkelijk mooie crypto-prijzen te winnen, wil je niet missen!

Zelfs als je niet meedoet aan de quiz, is er nog steeds veel te ontdekken op ons Instagram-kanaal. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends in de crypto-wereld met onze dagelijkse updates.

Dus, of je nu een fervente quizzer bent of gewoon nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen, zorg dat je erbij bent. Test je kennis, win geweldige prijzen en wees onderdeel van onze bruisende crypto-community!

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fcryptoinsiders.nl%2F&is_from_rle


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment