dit zijn de volgende targets

Louise de Graaf


Render Token (RNDR), een gedecentraliseerd GPU-rendering netwerk dat kunstenaars en ontwikkelaars in staat stelt grafisch intensieve taken uit te voeren, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor RNDR, met inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en live-streams delen.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Technische analyse render token (RNDR) koers

Render lijkt na de recente daling zich weer klaar te maken voor een nieuwe opwaartse trend, en mogelijk naar nieuwe prijsrecords. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“RNDR daalde onlangs naar onze groene koopzone tussen de $8 en $8,62. Kort daarna testte de koers de blauwe zone rond de 50% Fibonacci-niveau, waar een orderblock sterke steun bood.

 

Hierdoor lijkt het er sterk op dat RNDR zijn bodem heeft gevonden en zich klaar maakt voor een nieuwe stijging. Wij hebben de dip dan ook persoonlijk gebruikt om onze positie uit te breiden.

 

We zijn nu gericht op het opzoeken van liquiditeit bij de vorige piek van $13,85, die ons eerste target vormt. Aansluitend hebben we het oog op een potentieel ambitieuzer doel, namelijk de 100% Fibonacci-niveau op $19. Deze niveaus markeren belangrijke punten waar we significante bewegingen en mogelijkheden verwachten.”

Datum analyse: 6 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/pOJwdLMa/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment