Decentraland (MANA) corrigeert en maakt zich klaar voor 100% stijging

Louise de Graaf


Decentraland (MANA), bekend om zijn virtuele realiteit-platform gebouwd op blockchain-technologie, staat centraal in onze analyse van vandaag. Dit artikel bevat een technische analyse uit onze Premium omgeving met een focus op de koersverwachting van MANA voor de komende periode.

Voor meer informatie, bieden wij toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro voor 30 dagen, waar je rechtstreeks in contact kunt komen met onze experts. Deze analyse dient als ondersteuning maar is geen financieel advies.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag BONK miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 BONK

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse decentraland (MANA)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders werd onlangs een nieuwe MANA analyse gedeeld. Hierin hebben de analisten de volgende punten besproken:

“MANA heeft op de lange termijn een sterke impulsieve vijfde wave omhoog laten zien. Recentelijk heeft de koers een lokale piek bereikt op $0,606, maar is daarna weer gedaald. We verwachten binnenkort een verdere daling richting de blauwe steunzone, die zich bevindt tussen de $0,34 en $0,38.

 

Deze daling kan interessant zijn, omdat het de potentie heeft om een nieuwe impulsieve wave omhoog te starten. Op dit moment kiezen we ervoor om de prijsontwikkeling eerst af te wachten. Zodra de koers de blauwe zone bereikt, gaan we op zoek naar een goed instapmoment.

 

Vanaf deze zone verwachten we de koers klimt naar een nieuwe piek, dat kan zelfs een stijging van meer dan 100% worden.We houden de markt goed in de gaten en zullen updates delen in onze Premium omgeving.”

Datum analyse: 10 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/fNQM9BuQ/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze Premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 251Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment