Cryptomunt Render stijgt enorm na vermelding in Apple-reclame

Louise de Graaf


Cryptofanaten hebben een flinke stijging opgemerkt in de waarde van token Render (RNDR). Tijdens een presentatie van Apple waarin de capaciteiten van de nieuwste iPad werden gedemonstreerd, kwam het logo van het Render netwerk kortstondig in beeld. Deze gratis reclame bracht de afgelopen week een stijging van 40% voor RNDR.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Cryptovaluta beïnvloed door Apple

Tim Millet, vicepresident van de platformarchitectuur bij Apple, presenteerde een nieuwe M4-chip en gebruikte hierbij als voorbeeld Octane-software. Deze software is van het Render netwerk. In de keynote kwam het logo van Render drie seconden in beeld, met alle gevolgen van dien.

“Professionele rendering-apps zoals Octane zullen ongelooflijk snel werken”, bracht Millet. Hiermee duidde hij aan dat het nieuwste model iPad ook zwaardere apps kan toepassen.

Direct na de vermelding steeg de prijs van RNDR met 11%. Dit zou een week later oplopen tot een totale stijging van 40%. Op het moment van schrijven staat de waarde van RNDR op 11.1 dollar. Ter vergelijking; bitcoin (BTC) steeg in hetzelfde tijdsbestek 5.5%.

Perspectief voor AI-gebaseerde crypto lijkt positief

De invloed die Apple uitoefent met de vermelding van Octane lijkt verder te rijken dan alleen RNDR. Ook andere AI-gerelateerde tokens hebben sinds 6 mei aanzienlijke winsten geboekt. Zo steeg Fetch.ai (FET) met 12.88%, SingularityNET (AGIX) met 16.18% en The Graph (GRT) zelfs met 20.28%.

Uit deze stijgen kan geconcludeerd worden dat er een groeiende interesse is in AI-gebaseerde cryptovaluta. Dit wordt versterkt door de algemene “hebzucht” onder investeerders die opgemerkt wordt door de crypto fear and greed index.

De recente stijging van RNDR en de algemene trend van de AI-tokens lijken een mooie toekomst voor de technologie-gedreven financiële markten te voorspellen. De ontwikkelingen omtrent de AI-gedreven cryptovaluta zouden er wel eens op kunnen wijzen dat we aan de vooravond staan van grote veranderingen in de cryptowereld.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment