Cryptohandelaar maakt $2,7 miljoen winst in 3 dagen met Trump MAGA munt

Louise de Graaf


De positieve uitspraken van Donald Trump over crypto’s zorgden voor beweging in de crypto markten. Een crypto handelaar wist hier dankbaar gebruik van te maken en behaalde een zeer royale winst.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Trump’s mening over crypto draait 180 graden

Recent liet presidentskandidaat Donald Trump weten dat zijn mening over cryptocurrencies volledig is omgedraaid. In zijn eerste termijn als president van de Verenigde Staten was hij vooral een tegenstander van de digitale munten. Zo zou bitcoin (BTC) gebaseerd zijn op lucht, aldus Trump. Nu de voormalig president een nieuwe poging doet voor het presidentschap, voert hij volop campagne. Hierin spreekt hij zeer positief over crypto’s en vindt hij dat Amerika voorop moet lopen in de ontwikkelingen ervan.

Miljoenenwinst voor sluwe memecoin handelaar

Een crypto handelaar investeerde op 24 en 25 mei ruim 500.000 dollar in de memecoin MAGA (MAGA). Deze memecoin heeft een Trump-thema, waardoor de uitspraken van de presidentskandidaat een positief effect hadden op de koers van de coin.

Via social media platform X deelde Lookonchain de bijzondere aankoop van de memecoin handelaar:

“Hij betaalde 537.500 dollar voor 6 miljard $MAGA op 24 en 25 mei, waarna hij 1,5 miljard $MAGA verkocht voor 744.000 dollar om tien minuten geleden de winst binnen te halen. Hij houdt momenteel 4,5 miljard $MAGA, met een waarde van 2,51 miljoen dollar.”

De investering is in totaal 505x over de kop gegaan in zeer korte tijd. Zo steeg de koers met 82% in 24 uur. Op dit moment is de wallet met resterende MAGA tokens nog 2,2 miljoen dollar waard. Enkele uren geleden was dit nog 4 miljoen dollar volgens de data van CoinStats.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto

Koers MAGA reageert op uitspraken Trump

De MAGA koers heeft in de afgelopen tijd meerdere grote prijsstijgingen doorgemaakt door de positieve uitspraken van Trump. Zo steeg de prijs op 9 mei met 78%, nadat Trump zijn positieve uitspraken deed over cryptocurrencies.

De presidentskandidaat liet optekenen dat hij zich kan vinden in cryptocurrencies. En dat hij ervoor wil zorgen dat alles er omheen goed geregeld is. Trump sloot de toespraak af met dat pro-crypto stemmers op hem zouden moeten stemmen.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment