Cryptobeurs Bitvavo ontwikkelt unieke robot die Nederlands Elftal helpt

Louise de Graaf


In aanloop naar het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland heeft de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo een unieke actie gelanceerd voor de oranjefans: een speciaal ontwikkelde robotarm die handtekeningen van de Nederlandse Elftalspelers kan zetten. Fans hoeven niet langer in de rij te staan op het veld om een handtekening van hun favoriete spelers te bemachtigen. Deze robotarm, die alle handtekeningen van de EK-selectie van Oranje kan nabootsen, is te vinden in de officiële KNVB fanshop op Utrecht Centraal.

$3 miljard aan ethereum verdwijnt van cryptobeurzen door ETF’s

$3 miljard aan ethereum verdwijnt van cryptobeurzen door ETF's

Oranje afgesloten van buitenwereld, maar Bitvavo maakt handtekeningen alsnog mogelijk

De actie van Bitvavo is onderdeel van de samenwerking die de Nederlandse cryptobeurs is aangegaan met de KNVB. “Bitvavo is partner van de KNVB. Daarom zochten we iets om dat partnerschap zichtbaar te maken,” zegt Marcel Ribbens, Head of Brand and Communication bij Bitvavo.

“Ons bedrijf draait om Crypto en nieuwe technologie. Vandaar dat we uitkwamen bij iets innovatiefs als een robotarm die handtekeningen zet. Het is mooi om te zien dat fans in de rij staan om een handtekening te krijgen van hun favoriete speler.”

De robotarm heeft handtekeningen van spelers zoals Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Denzel Dumfries, Tijjani Reijnders en Xavi Simons geprogrammeerd. Dit zorgt ervoor dat fans alsnog een blijvend aandenken kunnen krijgen, zelfs terwijl het Nederlands tijdens het EK zo goed als achter gesloten deuren zit. Zo helpt de robot oranje dus een handje om alsnog in contact te blijven met hun fans!

De robotarm is voor iedereen te vinden op het centraal station van Utrecht. Daar heeft de KNVB namelijk voor het eerst een officiële fanstore geopend. Deze fanshop is dagelijks geopend en voor iedereen gratis. Fans kunnen hier een nieuw shirtje kopen om een handtekening te laten zetten, maar mogen ook hun oude oranje voetbalshirt meenemen.

Bitvavo en KNVB werken in elk geval nog tot 2026 samen

Sinds maart 2022 is Bitvavo partner van de KNVB, naast andere grote namen zoals ING, Nike en Albert Heijn. De samenwerking is recent verlengd tot juli 2026, waarbij innovatie en de beleving van fans centraal staan.

Bitvavo is een van de populairste exchanges van Nederland en telt meer dan een miljoen gebruikers. Nog geen account bij het grootste handelsplatform van Nederland? In samenwerking met Crypto Insiders biedt Bitvavo nu 10 euro gratis welkomsttegoed wanneer je via deze link een account aanmaakt.


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment