Crypto verbieden? Niet mogelijk – deze beurs voor iedereen toegankelijk

Louise de Graaf


De Nederlandsche Bank (DNB) hanteert strenge regels rondom crypto-derivatenhandel. Zo moest Bybit powered by SATOS onlangs nog noodgedwongen de handel in derivaten opschorten. Met de unieke decentrale exchange (DEX) Apex Pro kunnen Nederlanders alsnog in crypto-derivaten zoals futures handelen, zonder dat hier een tussenpersoon aan te pas hoeft te komen. Ontdek zelf de vele revolutionaire eigenschappen van Apex Pro.

Nieuwe thuisbasis voor Nederlandse crypto traders

ApeX Pro vond begin 2022 het levenslicht en manifesteerde zich direct als een vertrouwd honk voor crypto-handelaren. Het is op de markt gebracht als een decentraal alternatief voor wat mensen gewend zijn op gecentraliseerde exchanges (CEX’s), zoals Binance of Bybit.

ApeX Pro combineert de beste eigenschappen van DEX’s en CEX’s, om handelaren het beste van beide werelden te verschaffen. Het biedt een privacy georiënteerde, KYC-loze en zeer veilige handelsomgeving, met het vertrouwde en welbekende orderboekmodel

ApeX Pro heeft een multi-chain karakter. De moderne DEX werd aanvankelijk gelanceerd op het Arbitrum Netwerk (ARB) maar ondersteunt nu ook Ethereum (ETH), Binance Chain (BNB) en Polygon (MATIC).

Met het open orderboekmodel biedt ApeX Pro een toegankelijk en intuïtief platform voor handelaren om uit hun vertrouwde schulp te kruipen en de vele mogelijkheden van decentralized finance (DeFi) te ontdekken.

De toewijding van Apex Pro aan privacy en decentralisatie komt duidelijk naar voren in het ontbreken van een know-your-customer-procedure. Iedereen kan zonder enige drempel gebruikmaken van het handelsplatform mits men een decentrale wallet heeft. Het enige wat je moet doen is met deze wallet een smart contract ondertekenen dat jou de mogelijkheid biedt om naar hartelust je geliefde derivaten te kunnen verhandelen in de blockchain.

De integratie van de geavanceerde StarkEx technologie zorgt bovendien voor een verbeterde transactiesnelheid en -veiligheid. Tegelijkertijd heb je geen gasfees, die andere DEX’s wel in rekening brengen.

Decentraal crypto handelen met leverage

Sinds 5 maart is het niet meer mogelijk voor Nederlanders om in derivaten te handelen op crypto exchange Bybit powered by SATOS. ApeX Pro biedt met zijn decentrale karakter echter een uitstekend alternatief.

Bij de meeste DEX’s is het niet mogelijk om met een hefboom (leverage) te handelen. ApeX Pro is hier echter speciaal voor ontworpen, en biedt een hefboomwerking tot wel 50x.

Daarnaast heeft ApeX Pro ook een gelijknamige ApeX token (APEX) die onder meer verhandelbaar is op crypto exchange Bybit. APEX kun je ook staken op het ApeX Pro handelsplatform om jaarlijks een extra passief rendement te genereren.

ApeX Pro biedt een uitnodigende omgeving voor zowel ervaren traders als nieuwkomers in de crypto wereld. Het platform bewijst dat het mogelijk is om de voordelen van CEX en DEX te combineren zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid, snelheid, of gebruikerservaring.

Neem net als vele duizenden andere crypto handelaren gratis een kijkje op het decentrale ApeX Pro crypto platform. Geniet van lage kosten, geen KYC en het handelen met hoge leverage

Ga naar ApeX Pro


Post Views: 26Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment