Crypto tool richt zich op Nederlanders met gratis Bitvavo integratie

Louise de Graaf


In de wereld van investeren is het beheren van verschillende portfolio’s met crypto, aandelen en goud verspreid over verschillende platformen een behoorlijke uitdaging. Er bestaat echter een oplossing voor dit probleem..

Met Delta, dat al meer dan 3 miljoen gebruikers heeft wereldwijd, kunnen alle Nederlanders met een gratis account een uitgebreid overzicht behouden van al hun activa op één enkel platform.

Delta voor Nederlandse crypto investeerders

Delta is een van de grootste crypto tool ter wereld en maakt het mogelijk om naadloos verschillende investeringen te beheren, zelfs als deze verspreid zijn over verschillende handelsplatformen zoals Bitvavo, Bybit, Coinbase, Crypto.com en eToroX.

Een opmerkelijke functie van Delta is het enorme aantal verschillende activa dat je met Delta kunt tracken. Het omvat bijvoorbeeld meer dan 80.000 investeringsfondsen, 15.000 cryptomunten, 400.000 aandelen en nog veel meer.

Daarnaast biedt Delta nog meer unieke functionaliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig vinden waarom een bepaald aandeel of cryptomunt zo hard is gestegen of gedaald. Voor Nederlandse gebruikers is er meer goed nieuws, aangezien Delta toegang biedt tot lokale marktdata en ondersteuning. Deze toegevoegde lokale relevantie maakt Delta nog waardevoller voor Nederlandse investeerders.

Tracken van je investeringen

Maar het meest opvallende kenmerk is misschien wel het feit dat een Delta account gratis is. Of je nu investeert in crypto, goud, aandelen, ETF’s of een combinatie van deze activa, Delta biedt met een gratis account de mogelijkheid om moeiteloos al je investeringen op één plek te volgen waar de door Nederlanders meest gebruikte platformen zijn geïntegreerd.

Delta presenteert zich als een revolutionaire tool voor investeringsbeheer, met een gebruiksvriendelijke interface en diepgaande analytische functies. Voor Nederlandse investeerders die streven naar een helder overzicht en controle over hun diverse investeringen, is Delta wellicht de ideale partner. Download vandaag nog gratis de app.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment