Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel

Louise de Graaf


Nu de Bitcoin (BTC) halving achter de rug is, anticiperen veel crypto-investeerders op een grootse bullrun voor bitcoin. Kasper Patrick, een fervent voorstander van Bitcoin, monitort de markt nauwgezet en heeft de afgelopen tijd een rendement behaald dat hoger is dan dat van bitcoin zelf. Het populaire handelsplatform eToro stelt je in staat zijn transacties simpelweg te kopiëren, om de komende bullmarkt vergelijkbare financiële successen binnen te slepen.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Uniek BTC portfolio

Kasper is al jaren een groot voorstander van Bitcoin, en dus staat het decentrale activum centraal binnen zijn handelsstrategie. 76,66 procent van zijn portfolio is toegewezen aan BTC, evenals 12,49 procent aan de Amerikaanse softwareleverancier MicroStrategy, de grootste beursgenoteerde BTC-houder. Aandelen van MicroStratrgy zijn volgens hem de beste manier om bitcoin tegen een hefboomwerking te verkrijgen.

Bitcoin lost naar eigen zeggen een van de grootste problemen ter wereld op: ‘’het langetermijnbehoud van vermogen’’. Kasper verwacht dat ’s werelds grootste crypto net als in het verleden een grote prijsexplosie te wachten staat de komende tijd, en heeft zijn zinnen gezet op een prijs van 120.000 dollar.

Hij heeft een plan uiteengezet waar hij zich de komende jaren aan gaat houden. Net als in het verleden verwacht hij namelijk dat er na een periode van zonneschijn ook weer donkere wolken zullen heersen over de cryptomarkt. Langzaam maar zeker zal hij zijn posities uitschalen, en een deel van zijn kapitaal roteren naar disruptieve technologiebedrijven ‘’en andere kansen die zich voordoen’’.

Crypto aanpak werpt zijn vruchten af, volg en kopieer

Kasper telt 4.200 volgers op het populaire handelsplatform eToro. Maar liefst 300 mensen kopiëren alle transacties van Kasper , en hebben hier de afgelopen tijd net als hem enorme winsten mee behaald.

Kasper’s totale winst van vorig jaar is namelijk uitgekomen op 185,15 procent. Zelfs wanneer je al je beschikbare fondsen op de eerste dag van het jaar in bitcoin had gestopt, was Kasper’s actieve aanpak meer succesvol. Ook dit jaar zijn de winsten van de doorgewinterde handelaar niet misselijk; sinds de start van het jaar heeft hij al 74,49 procent rendement binnengesleept.

Kasper houdt zijn portfolio te allen tijde in de gaten en analyseert dagelijks de marktbewegingen om tot weloverwogen handelsbeslissingen te komen. Zie jij het wel zitten om dezelfde winsten te pakken, zonder uren naar je beeldscherm te hoeven staren? Op handelsplatform eToro kun je de transacties van Kasper, en duizenden andere handelaren, zonder enige moeite kopiëren. Meld je gratis aan via deze link en ontdek de mogelijkheden.


eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.

Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment