‘ChatGPT moment’ voor crypto moet nog komen, zegt SUI

Louise de Graaf


Na de officiële lancering van Sui op mainnet een jaar geleden deelt Evan Cheng, CEO en medeoprichter van Mysten Labs, nu zijn kijk op het afgelopen jaar en blikt hij vooruit op de toekomst. De ‘’ChatGPT’’ doorbraak voor crypto-technologie komt er binnenkort aan, aldus Cheng.

Tether boekt recordwinst en kondigt verbetering USDT-onderpand aan

Tether boekt recordwinst en kondigt verbetering USDT-onderpand aan

Crypto staat nog in de kinderschoenen

In een interview met The Block is Cheng openhartig als het gaat om Sui, het Layer 1 protocol dat onder andere hij met zijn bedrijf Mysten Labs heeft ontwikkeld. Terugblikkend op het voorgaande jaar is Cheng van mening dat het een productief jaar is geweest, met de partnerschappen met ByteDance (TikTok) en Google als een aantal van de hoogtepunten.

Cheng gelooft dat SUI een voorloper is op het gebied van blockchain-technologie en ziet de toekomst dus rooskleurig in. Hij benadrukt in het interview dat het team achter Sui met een sterke focus voor innovatie een volgende fase kan bereiken in de blockchain industrie.

Vanuit de grote techbedrijven in de wereld wordt er met veel interesse gekeken naar Decentralized Finance (DeFi), en dat is niet zonder reden volgens Cheng. Bedrijven zoals Google en Bytedance, die recentelijk dus partners zijn geworden met Sui, willen niet achterblijven en voelen de behoefte om mee te gaan met de constante stroom aan innovaties.

Een rooskleurige toekomst, ook voor SUI

Naast Bytedance is ook de tech-afdeling BytePlus recentelijk gaan samenwerken met cryptoproject Mysten Labs. Mysten Labs laat in een gerelateerde blogpost weten dat ze samenwerken om onder andere ‘’aanbevelings oplossingen’’ en augmented reality producten aan te passen aan Sui. De recente aankondigingen van samenwerkingsverbanden met grote techbedrijven laten volgens Cheng zien dat er genoeg interesse is.

De toekomst ziet Cheng dan ook positief in: ‘’We zijn momenteel best gezond, en als je specifiek kijkt naar DeFi, zitten we constant in de top 10 als het gaat om transactievolumes’’, aldus Cheng in het interview.

Momenteel staat Sui op de dertiende plek in de Total Value Locked (TVL) ranglijst


Post Views: 354Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment