Chainlink (LINK) vast in cruciale zone, welke kant breekt koers uit?

Louise de Graaf


Chainlink (LINK), essentieel voor het faciliteren van orakeldiensten binnen blockchain-netwerken, staat in het middelpunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor LINK in de komende periode met inzichten uit onze Discord community. In deze community bieden we onze leden wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams om de laatste ontwikkelingen en inzichten te delen.

Technische analyse chainlink (LINK)

Chainlink bleef de laatste tijd achter en bewoog voornamelijk zijwaarts. De analisten van Crypto Insiders geven aan dat LINK momenteel in een cruciale zone hangt voor de koers:

“LINK heeft tot nu toe geen significante niveaus doorbroken aan de bovenkant. We bevinden ons nog steeds binnen de blauwe zone die tussen de $18,95 en $21 ligt, en die we al een tijdje in onze grafieken hebben staan.

 

Op dit moment zien we de voltooiing van een ‘12345 Elliott Wave’ patroon, dat fungeert als de vijfde binnenwave. Dit suggereert dat het grotere patroon mogelijk afgerond is, wat kan leiden tot een mogelijke correctie.

 

Desondanks blijft de algemene markt positief gestemd, en zou LINK kunnen profiteren van de instroom van liquiditeit in de cryptomarkt. Echter, we kunnen pas echt spreken van een voortzetting van de stijging als de koers boven de blauwe zone weet uit te breken.”

Datum analyse: 9 maart. Tradingview link: https://www.crypto-insiders.nl/crypto/chainlink/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment