Chainlink (LINK) toont zwakte en kan dalen tot de ‘golden pocket’

Louise de Graaf


Chainlink (LINK), essentieel voor het verbinden van blockchains met real-world data, staat in het middelpunt van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor LINK, met inzichten uit onze Discord community waar we wekelijks meer dan 20 analyses update en live-streams houden.

Technische analyse chainlink (LINK)

Chainlink is een van de populaire munten die dit jaar nog niet explosief is gestegen. Het ziet er naar uit dat LINK momenteel te weinig kracht toont en daarom mogelijk fors kan dalen. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Onze visie op LINK is niet veel veranderd. We hadden al een weerstandzone geïdentificeerd tussen de $19 en $21, en het lijkt erop dat we daar nu een ommekeer zien. De weerstand in deze zone bleek te sterk, waardoor we nu een correctie zien plaatsvinden.

 

We richten onze aandacht op dezelfde zone die we eerder hadden aangegeven, namelijk de ‘golden pocket’ tussen de 61,8% en 50% Fibonacci-niveaus, wat voor LINK tussen de $9 en $11,60 valt.

 

We gaan ervan uit dat als LINK verder daalt, we op zijn minst steun zullen zoeken in deze zone. Als we daar een sterke basis kunnen vormen, kunnen we misschien weer naar een opwaartse beweging kijken, maar voor nu anticiperen we op een daling van de prijs.”

Datum analyse: 18 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zmkySvZ3/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment