Celestia (TIA) hervat opwaartse trend naar $21,50 en wellicht hoger

Louise de Graaf


Celestial (TIA), een relatief nieuwe speler op de markt, is het onderwerp van deze analyse. We richten onze blik op de koersverwachting van TIA voor de nabije toekomst.

Deze analyse is afkomstig uit onze Discord community waar we wekelijks meer dan 20 analyses delen en regelmatig live-streams organiseren.

Technische analyse celestia (TIA) koers

Op aanvraag van leden uit de Discord omgeving hadden de analisten eind vorige maand een analyse opgesteld voor TIA. Zij voorspelden toen dat de koers op het punt stond om zijn stijging te hervatten en dat bleek te kloppen:

“TIA heeft de afgelopen maanden binnen een stijgend trendkanaal gehandeld, wat wijst op een positieve trend. Op dit moment bevinden we ons rond de ondergrens van dit kanaal, bij ongeveer $16,50.

 

Er is een specifiek niveau dat we willen doorbreken om deze stijging voort te zetten, namelijk de witte lijn rond de $16,90. Hoewel een lichte daling onder dit niveau mogelijk is, willen we echt voorkomen dat we onder de vorige laagste punt van $15,63 zakken en daar sluiten.

 

Als TIA deze trend blijft volgen, dan kijken we uit naar doelen rond de $21,50, en mogelijk zelfs hoger, tot aan de bovenkant van het trendkanaal. Deze voortzetting van het patroon zou een sterke bevestiging zijn van de opwaartse beweging.”

Datum analyse: 29 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/TWptvhQp/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als Discord lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment