Cardano naar $1? Waarom 2024 een geweldig jaar kan worden voor ADA

Louise de Graaf


In mijn nieuwste video op YouTube bespreek ik waarom 2024 een topjaar kan zijn voor cardano (ADA). Ik behandel de recente stijging in het aantal smart contracts op het Cardano-netwerk, die bijna 10.000 bereikt heeft. Deze groei werd onder andere erkend door Charles Hoskinson, medeoprichter van Cardano. Daarnaast licht ik toe hoe Cardano recent Ethereum heeft overtroffen in dagelijkse ontwikkelaarsactiviteit op GitHub.


Historisch Cardano patroon ontdekt, met potentiële doorbraak tot $7

  • cardano-ada-logo

    Cardano nieuws

Analyse van cardano koers

Mijn technische analyse focust op de huidige marktstructuur van ADA. Ik illustreer hoe de prijs zich beweegt binnen een specifieke range en bespreek potentiële weerstand- en steunniveaus. Ook behandel ik de mogelijkheid van een nieuwe ‘higher high‘ en de betekenis daarvan voor ADA-investeerders.

Bovendien deel ik mijn “bizarre” prijsvoorspelling voor cardano voor de komende periode. Ook bespreek ik ook de invloed van Cardano’s ontwikkelingsactiviteiten en community support op de vooruitzichten van het netwerk.

Benieuwd naar mijn volledige kijk op Cardano en de ADA koers? Bekijk mijn nieuwste video hierboven en laat je helemaal bijpraten!

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment