Cardano (ADA) nadert einde daling, kan hard stijgen vanuit groene zone

Louise de Graaf


Cardano (ADA), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door een wetenschappelijk aanpak, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van ADA, ondersteund door een analyse uit  onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse cardano (ADA) koers

Cardano lijkt volgens de analisten van Crypto Insiders in de afrondende fase van de daling te zitten. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“We bevinden ons momenteel in een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden, waarbij we specifiek in een ‘ending diagonal’ lijken te zitten. Dit wijst erop dat we dichtbij het einde van deze neerwaartse beweging zijn.

 

We zien dat de ADA koers nu in de groene koopzone is aangekomen, tussen de 61,8% en de 78,6% Fibonacci-niveaus. We beschouwen dit als een cruciaal gebied waar het huidige patroon mogelijk eindigt en waar we op zoek zijn naar het perfecte moment om in te stappen.

 

Dit zou ook het afronden van de wave 2 betekenen. Daarna anticiperen we op een omkeer die de opwaartse wave 3 inluidt. Het is essentieel om alert te blijven op tekenen van stabilisatie of een omkeer in deze zone, omdat dit ons de nodige bevestiging kan bieden voor de aanstaande stijging.”

Datum analyse: 5 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/nSbs1dIH/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment