Cardano (ADA) koers is klaar voor sterke rally naar $0,76

Louise de Graaf


Cardano (ADA), gewaardeerd om zijn wetenschappelijke benadering in de blockchain-wereld, is het focuspunt van onze analyse vandaag. In dit artikel vind je een technische analyse afkomstig uit onze Premium omgeving, gericht op de koersverwachting van ADA voor de nabije toekomst.

Geïnteresseerd in meer analyses of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je vragen direct aan onze analisten kunt stellen. Deze analyse is bedoeld om te ondersteunen en is geen financieel advies.

Technische analyse cardano (ADA) koers

Enkele dagen geleden had het team van analisten van Crypto Insiders de onderstaande ADA analyse gedeeld in de  Premium omgeving. Deze analyse bevatte de volgende voorspelling:

“Na een indrukwekkende uitbraak naar boven, vond een stevige correctie bij ADA in de zuidelijke richting plaats. Nu de correctie voorbij is, verwachten we weer een forse stijging.

 

Onze analyse wijst op de mogelijkheid van een 3 wave patroon naar boven. Onze blik op de overige indicatoren houdt ons nog steeds bullish, wat suggereert dat een sterke rally richting het noorden kan komen.

 

Op het moment van deze analyse schommelt ADA rond de $0,50. Dit beschouwen wij als een gunstig moment om posities in te nemen, vandaar dat we de zone groen getekend hebben. Vanuit deze zone richten we onze aandacht op $0,76 als ons eerste doel.”

Datum analyse: 10 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/XzoPioP8/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 296Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment