Cardano (ADA) kan vanaf de groene zone met 100% of meer stijgen

Louise de Graaf


Cardano (ADA), een blockchain-platform ontworpen met een wetenschappelijke benadering, staat centraal in onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor ADA, met inzichten uit onze Discord community waar we dagelijks analyses en live-streams delen.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Nieuwe instapkansen voor cardano (ADA)

Hoewel de markt wat op lijkt te veren, zijn de analisten niet overtuigd dat ADA gelijk zal stijgen. Zij verwachten namelijk eerst een daling, maar dit kan wel leiden tot nieuwe kansen. Zij zeiden onlangs het volgende40:

“ADA lijkt op dit moment een correctiefase in te gaan na het afronden van een grotere cyclus. We verwachten dat de koers zal dalen naar de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus van deze cyclus, wat in dit geval betekent dat de koers zich zal bewegen tussen de $0,45 en $0,52.

 

Hoewel we een aanzienlijke daling verwachten, zien we dit als een kans om ADA op te vangen en mogelijk in te stappen. Vanaf de groene zone verwachten we een sterke opwaartse beweging, waardoor we onze doelen ruim boven de $1 kunnen zetten, en mogelijk zelfs hoger.

 

Dus, we moeten nog even geduldig zijn en de ontwikkelingen nauwlettend volgen.”

Datum analyse: 17 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/jPwOghjo/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 81Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment