Bloed op de cryptomuur en bitcoin zakt steeds verder weg

Louise de Graaf


Vannacht maakt de bitcoin (BTC) koers een forse snoekduik naar beneden, en gedurende de dag is van een herstel nog absoluut geen sprake. De koers is enkel verder naar beneden gegleden en de volledige cryptomarkt staat diep in het rood. Van uitzonderingen onder de altcoins is ook geen sprake, het is simpelweg een vuurrode maandag.

Bitcoin breekt door $70.000 & test cruciale grens, FLOKI stijgt explosief

Bitcoin breekt door $70.000 & test cruciale grens, FLOKI stijgt explosief

Blik op de crypto markt

De totale marktkapitalisatie, de waarde van alle cryptocurrencies bij elkaar, is vandaag met 3,9% gedaald tot $2,56 biljoen in de afgelopen 24 uur.

Bitcoin is momenteel te koop voor een prijs van €62.439 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Over de afgelopen 24 uur is dat een daling van 3,29%. Op de in Dubai gesitueerde exchange Bybit powered by SATOS komt de prijs daarmee uit op $66.940.

De hardste stijgers, zijn er niet

Door de huidige staat van de markt is er geen enkele cryptomunt in de top 50 die momenteel in het groen staat. Dat zien we zelden en laat duidelijk zien dat het sentiment op de markt op zijn best treurig is vandaag.

Crypto Radar: bitcoin vast op $71.000, altcoins houden zich gedeisd

Crypto Radar: bitcoin vast op $71.000, altcoins houden zich gedeisd

De hardste dalers, waaronder NOT

De grootste dalers uit de top 100 grootste cryptocurrencies zijn als volgt:

  • Notcoin (NOT) is met 12,9% gedaald tot $0.01574.
  • Wormhole (W) is met 11,6% gedaald tot $0.5465.
  • Brett (BRETT) is met 10,0% gedaald tot $0.1543.
  • Render (RNDR) is met 9,2% gedaald tot $8.16.
  • Arweave (AR) is met 8,9% gedaald tot $33.83.
  • FLOKI (FLOKI) is met 7,5% gedaald tot $0.0002433.

Vooral Notcoin gaat flink onderuit. De koers van NOT is vandaag met 12,9% gedaald en over de afgelopen 7 dagen met 33,1% in het rood. Verder zijn dit uiteraard slechts de hardste dalers. Op de bredere cryptomarkt staat elke munt in de top 50 in het rood.

10 euro gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers.

Pak €10,- gratis!

Bitcoin koers klimt terug naar vertrouwde $68.000, markt kleurt rood

Bitcoin koers klimt terug naar vertrouwde $68.000, markt kleurt rood

Het belangrijkste crypto nieuws van de afgelopen dag

Het belangrijkste nieuws van vandaag heeft te maken met de grote uitstroom uit bitcoin ETF’s en grote zorgen over nieuwe inflatiedata uit de Verenigde Staten. Vandaag werd een lange reeks van dagen waarin we een grote instroom richting ETF’s zagen gebroken. Vandaag zagen we namelijk een netto-uitstroom van $64,5 miljoen.

Daarnaast wordt het negatieve sentiment op de markt verder aangewakkerd door de komst van nieuwe data over inflatie in de VS. Morgen zullen nieuwe cijfers worden vrijgegeven en de angst is dat deze behoorlijk tegen zullen vallen.


Post Views: 0

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment