BlackRock fonds is beste ETF ooit, AI nieuws & meer

Louise de Graaf


Goedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel presenteren we een samenvatting van de meest relevante gebeurtenissen in de crypto wereld die afgelopen nacht hebben plaatsgevonden.

Hiermee ben je snel bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Gedurende de rest van de dag zullen er op Crypto Insiders uitgebreidere artikelen verschijnen over deze thema’s.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Bitcoin ETFs zien instroom voor derde dag op rij

We beginnen weer met de nieuwe bitcoin (BTC) exchange-traded funds (ETFs). De Amerikaanse beursfondsen zagen gisteren voor de derde dag op rij een netto instroom.

Daarmee lijkt de negatieve trend van afgelopen week daadwerkelijk te zijn gebroken. De netto instroom kwam met $243,5 miljoen op woensdag wel weer een stukje lager uit dan de $418 miljoen op dinsdag.

Dat komt omdat de uitstroom bij Grayscale toenam naar bijna $300 miljoen en het fonds van Fidelity bijna geen instroom zag na twee hele goede dagen. De ETF van Ark Invest ervoer daarentegen zijn beste dag ooit met een instroom van $73,6 miljoen.

Larry Fink van BlackRock is zeer bullish over BTC

Ook het BlackRock fonds zag op 27 maart weer een flinke instroom, namelijk van $323,8 miljoen.

Larry Fink, de CEO van BlackRock, is positief verrast over de prestaties van zijn ETF. Hij zegt dat hij zeer bullish is over bitcoin en dat de bitcoin-ETF van BlackRock de snelst groeiende ETF is in de geschiedenis van alle ETFs.

Ook is de CEO blijkbaar niet bezorgd dat ethereum (ETH) mogelijk als security (effect) wordt geclassificeerd. Volgens hem is dan een ETF alsnog mogelijk.


Dit is waar crypto games aan moeten voldoen om succesvol te worden

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Ethereum oprichter heeft nieuw voorstel voor decentralisatie

Vitalik Buterin, medeoprichter van Ethereum, heeft een nieuw voorstel gedaan om het Ethereum-netwerk beter te decentraliseren.

Hij stelt voor dat als meerdere validators onder controle van dezelfde actor samen falen, ze een hogere straf krijgen dan wanneer ze onafhankelijk zouden falen.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Thorchain behaalt belangrijke mijlpaal

Thorchain (RUNE), een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol, heeft aangekondigd dat het voor het eerst in zijn geschiedenis een totale maandelijkse handelsvolume van meer dan $10 miljard heeft bereikt.

Opvallend is dat de mijlpaal vooral een discussie lijkt uit te lokken met bitcoin fans die het protocol riskant vinden.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto

Communities van drie AI-crypto gaan stemmen over fusie

Gisteren was op Crypto Insiders te lezen over het nieuws dat drie verschillende AI-projecten willen fuseren tot een grote cryptomunt.

Aanvankelijk was het nieuws nog niet bevestigd, maar dat is het inmiddels wel. Toch moet het initiatief ook goedgekeurd worden door de gemeenschap.

Inmiddels is bekendgemaakt wanneer wordt gestemd: tussen 2 april en 16 april zullen drie stemrondes worden gehouden.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment