Bitvavo voegt populaire crypto toe & Nederlanders krijgen ‘m gratis

Louise de Graaf


De piepjonge maar razendpopulaire cryptomunt notcoin (NOT) is nu beschikbaar op Bitvavo, de grootste cryptobeurs van Nederland. De virale gaming token, verwant aan sociamediagigant Telegram, is pas enkele maanden oud maar steelt al een tijdje volop de show in het cryptoland. De vraag naar de token is overweldigend, maar wat voor cryptovaluta is notcoin eigenlijk?

Nog geen account bij Bitvavo? Ontvang 10 euro gratis in je account wanneer je je nu via deze link aanmeldt. De 10 euro kun je besteden aan de meer dan 200 verschillende cryptomunten op het platform, waaronder NOT.

Tap-to-earn Telegram spel Notcoin

NOT is een recent gelanceerde altcoin dat leeft op The Open Network (NOT), de blockchain die aanvankelijk werd ontwikkeld door de populaire berichtendienst Telegram. De token is gekoppeld aan een Telegram minigame ‘Notcoin’, een kinderlijk eenvoudig tap-to-earn spel die in korte tijd miljoenen gebruikers heeft verworven.

In november vorig jaar werd de bèta versie van het spel gelanceerd. Op de eerste dag van dit jaar was het tijd voor de officiële lancering, en op dat moment had het spel al meer dan 4 miljoen wereldwijde gebruikers. De groei is ook sindsdien in de hoogste versnelling doorgezet; deze week heeft het Telegram-spel de mijlpaal van maar liefst 40 miljoen gebruikers aangetikt.

Het succes van Notcoin is te danken aan zijn eenvoudige maar verslavende opzet. Bovendien helpt het natuurlijk enorm mee dat het spel toegankelijk is voor de meer dan 500 miljoen actieve gebruikers van Telegram.

Het doel van het spel is simpel: verdien notcoins door zoveel mogelijk te klikken op een geanimeerde munt. Spelers kunnen ook opdrachten voltooien, deelnemen aan ranglijsten en boosts gebruiken om hun verdiensten te verhogen.

Het spel moedigt sociale interactie aan door spelers in staat te stellen squads te vormen, vrienden uit te nodigen en deel te nemen aan door de gemeenschap gedreven activiteiten. Dit heeft geleid tot een sterke, actieve gebruikersbasis en een levendige gemeenschap binnen het Telegram-platform.

NOT crypto

NOT was in eerste instantie een nietszeggende in-game valuta van Notcoin. Met iedere klik op de gouden munt verdiende men simpelweg 1 NOT. Deze verdiensten kon je vervolgens besteden aan het kopen van bijvoorbeeld een nieuwe achtergrond.

Vorige maand werd NOT omgetoverd tot een crypto-valuta. Direct werd de maximale hoeveelheid van meer dan 100 miljard NOT-tokens in circulatie gebracht. Gebruikers konden hun eerder verdiende notcoins tegen een vaste wisselkoers converteren naar de op TON-gebaseerde altcoin.

NOT werd direct gelanceerd op grote cryptobeurzen als Binance, OKX en Bybit, en voegde zich meteen aan de top van de crypto-ranglijst. Momenteel heeft NOT een indrukwekkende marktkapitalisatie van bijna $1,8 miljard, waarmee het op de 53e plaats van grootste cryptomunten op de markt staat.

Wat ooit begon als een eenvoudig experiment is in korte tijd uitgegroeid tot een dominante kracht op de GameFi-markt. Met de integratie van de TON-blockchain, die bekendstaat als een snelle, schaalbare en veilige blockchain, en de gigantische gebruikersbasis van Telegram wordt de NOT-token door veel crypto-enthousiastelingen in het oog gehouden.

Ontdek de gloednieuwe NOT-token op Bitvavo. Wanneer je nu via onderstaande knop een account aanmaakt, ontvang je tevens 10 euro gratis tegoed. Hiermee kun je direct je eerste notcoins aanschaffen, of een andere crypto naar keuze.

Pak 10 euro gratis


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment