Bitcoin uitbraak nabij? Ontdek waarom deze altcoin x33 kan stijgen

Louise de Graaf


Dag mensen en welkom bij mijn nieuwste crypto-video. In deze video bekijk ik de huidige situatie op de markt en biedt ik nieuwe inzichten in de mogelijke toekomstige bewegingen van bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en meer.


🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

De Bitcoin consolidatie

Op dit moment bevindt Bitcoin zich in een zijwaartse beweging. Vaak wordt dit geïnterpreteerd als een periode van consolidatie, waarbij de markt zich voorbereidt op een mogelijke volgende grote beweging.

Een opvallend punt is de heersende extreme hebzucht, aangegeven door de Greed & Fear Index. Deze hoge hebzucht kan duiden op naderende uitdagingen, en daarom is het essentieel om kritieke niveaus in de gaten te houden.

Een paar van deze kritieke niveaus behandel ik in de video. Deze kunnen fungeren als mogelijke doelen of obstakels, afhankelijk van hoe de markt reageert op deze prijsniveaus. In dergelijke situaties is voorzichtigheid geboden, en het monitoren van zowel steun- als weerstandsniveaus is van groot belang.

De Ethereum update

Een ander belangrijk aspect dat mijn aandacht trekt, is de aankondiging van de Dencun-update voor Ethereum op 14 maart. Deze update introduceert proto-danksharding op het Ethereum-netwerk.

In de video licht ik toe waarom het van belang is om de mogelijke impact van deze update op de liquiditeit te begrijpen, aangezien dit invloed kan hebben op de prijsontwikkeling van Ethereum.


Bitcoin ETF’s in trek, terwijl goud kapitaal verliest

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

De Altcoin kans

In de video behandel ik ook een opkomende altcoin: dovi (DOVI). Met een bescheiden marktkapitalisatie van $6 miljoen biedt het mogelijkheden voor aanzienlijke groei, met een theoretisch potentieel van wel 33 keer.

Het is belangrijk op te merken dat deze analyse gebaseerd is op technische factoren en niet als absolute voorspellingen moet worden beschouwd.

Het ontdekken van kansen in opkomende altcoins benadrukt de voortdurende mogelijkheden voor investeerders in de crypto-wereld.

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.


Post Views: 57Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment