Bitcoin start nieuwe trend: prijsrecord van $78.700 in zicht

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de eerste en meest invloedrijke cryptocurrency die een nieuw tijdperk van digitale financiën heeft ingeluid, staat vandaag centraal in onze analyse.

We duiken in de koersverwachting van BTC, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin heeft gisteren een flinke boost gekregen en was met ongeveer 8% gestegen. Deze stijging zagen de analisten al aankomen, zij deelden namelijk kort daarvoor de volgende analyse in de Discord groep:

“​​Bitcoin heeft onze groene zone rond de $55.000 niet meer gehaald. Dit was een zone waar we graag onze positie hadden vergroot, maar de koers heeft zich sterker getoond dan verwacht. We anticiperen nu op een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij de koers momenteel de eerste wave vormt.

 

We verwachten dat bitcoin flink zal stijgen en de koers boven de $70.000 zal brengen. Na deze sterke opwaartse beweging kan er een korte correctie plaatsvinden, mogelijk terug naar een belangrijk steunniveau.

 

Op de langere termijn verwachten we dat de koers het niveau van $78.700 zal bereiken en mogelijk zelfs nog hoger zal stijgen. We blijven in de Discord groep de ontwikkelingen nauwlettend volgen en passen onze strategie aan op basis van de marktbewegingen.”

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oKMVZxJb/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Bitcoin start nieuwe trend: prijsrecord van $78.700 in zicht verscheen eerst op Crypto Insiders.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment