Bitcoin koers op punt van stijgen, maar flinke weerstand op de horizon

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de meest bekende digitale valuta, staat vandaag in de schijnwerpers van onze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor bitcoin voor de komende periode. Dit artikel biedt een technische analyse afkomstig uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in meer analyses of heb je vragen? Voor 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen kunt stellen aan onze experts. Onze analyses zijn geen financieel advies.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De Premium leden van Crypto Insiders ontvingen op kerst een nieuwe analyse voor bitcoin. Dit is wat de analisten van de BTC koers verwachten:

“De bitcoin chart toont een interessant beeld. De koers maakte medio december nog een dipje, maar we zien nu weer voorzichtige signalen van een opwaartse trend.

 

Volgens onze analyse gaan we de laatste fase van het huidige Elliott Wave patroon in, wat betekent dat er ruimte is om de opwaartse trend te hervatten.

 

We richten onze blik nu op de blauwe zone, opgebouwd uit de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus. Deze zone bevindt zich tussen de $46.288 en $47.920. Zodra bitcoin deze zone bereikt, verwachten we dat de koers weerstand zal ondervinden, wat kan leiden tot een nieuwe dip.”

Datum analyse: 25 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/5BXUQ14l/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment