Bitcoin koers naar $93.000 door dit patroon? Dit zijn de mogelijkheden

Louise de Graaf


Goeiemorgen allemaal, welkom bij een nieuwe video waarin we ons verdiepen in de recente ontwikkelingen rondom bitcoin (BTC). Is er een kans dat bitcoin stijgt naar 93.000 dollar, of staat ons eerst nog een shake-out naar beneden te wachten?


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin marktontwikkelingen deze week

Onlangs is er een opmerkelijke daling in de instroom van kapitaal bij grote vermogensbeheerders zoals BlackRock te zien, waarbij hun bitcoin beursfondsen een netto uitstroom hebben ervaren.

Op dit moment zien we dat er meer kapitaal uitstroomt dan dat er binnenkomt, wat in feite betekent dat de belangstelling afneemt. Maar dit duidt niet noodzakelijk op een mislukking van het product; dergelijke fluctuaties zijn vrij normaal in de markt.

Een van de meest interessante ontwikkelingen die we zien, is de significante toename van het aantal bitcoin wallets, wat kan duiden op een groeiende adoptie van Bitcoin onder het algemene publiek. Het aantal Bitcoin wallets is verdubbeld van 5,3 miljoen naar 10,6 miljoen in slechts een jaar tijd.

Veel van deze nieuwe wallets bevatten kleinere bedragen, vaak niet meer dan één BTC, wat aangeeft dat meer mensen hun crypto buiten de beurzen om willen beheren. Meer hierover in de bovenstaande video!

Technische analyse en potentiële scenario’s BTC koers

Verder in de video duik ik dieper in de technische analyse van de bitcoin koers. Ik onderzoek of er een ‘bull flag‘ patroon in ontwikkeling is, wat een bullish scenario zou kunnen signaleren.

We moeten nauwlettend in de gaten houden of er een breakout boven het huidige zijwaartse kanaal plaatsvindt, wat een sterk bullish signaal zou zijn. Ook deel ik een belangrijke waarschuwing: Er is een kans op een shake-out, waarbij de prijs eerst flink zou kunnen dalen voordat een stijging plaatsvindt.

Kortom, genoeg om te bespreken. Bekijk mijn nieuwste video hierboven om weer volledig op de hoogte te zijn van alles wat er binnen crypto is gebeurd. Happy trading!

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.


Post Views: 203Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment