Bitcoin Cash (BCH) vindt belangrijk steunniveau en nadert omslagpunt

Louise de Graaf


Bitcoin Cash (BCH), ontstaan uit een hard fork van Bitcoin, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor BCH, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams delen.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Nieuwe instapkansen voor bitcoin cash (BCH)

De daling van bitcoin cash lijkt inmiddels wat af te remmen. Het lijkt erop dat een mogelijk omkeer punt nabij is, legden de analisten onlangs uit in de Discord groep:

“BCH heeft recent een flinke daling doorgemaakt, die zich in een ABC patroon lijkt te ontvouwen. We hebben opgemerkt dat er sterke steun is gevonden rond het 50% Fibonacci-niveau, wat een cruciaal punt is om in de gaten te houden. Als de koers boven dit niveau blijft, dan is deze steunzone waarschijnlijk te sterk om doorbroken te worden.

 

Echter, als we onder dit niveau zakken, richten we onze aandacht op het 61,8% Fibonacci-niveau, waar we een groene koopzone hebben getekend. We zien deze zone als een potentieel omslagpunt voor een aankomende stijging. 

 

Onze interesse om BCH aan te schaffen neemt toe als we deze zone bereiken, in de verwachting dat vanaf hier een stijging zal starten. Het is belangrijk om alert te blijven op hoe de koers zich ontwikkelt ten opzichte van deze kritische niveaus.”

Datum analyse: 5 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zmz8K8EA/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 48Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment